Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Oferind vedere panoramică la Marea Mediterană, Hotelul Botanico San Lazzaro are un centru spa, piscină in aer liber și o plajă privată cu șezlonguri gratuite. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Toate camerele și suitele acestui hotel de tip boutique, de 5 stele, au aer condiționat, minibar și TV cu canale internaționale. Toate unitățile sunt prevăzute cu balcon cu vedere la mare, terasă sau grădină privată.

Oaspeții se pot relaxa in centrul de wellness, prevăzut cu baie turcească, saună, dușuri senzoriale și zonă de relaxare in ​​interior și in aer liber. De asemenea, se pot rezerva masaje și tratamente de infrumusețare.

Restaurantul de la Botanico San Lazzaro servește pizza și preparate regionale tipice pe terasa cu vedere la mare. Oaspeții se pot relaxa și pot savura o băutură in grădina cu o varietate de plante mediteraneene.

Hotelul Botanico San Lazzaro este situat in micul oraș de pe litoral Maiori, aflat intre mare si dealuri. La proprietate se poate ajunge cu liftul sau pe scări. Centrul orașului se află la 10 minute de mers pe jos. Orașul Salerno este situat la 30 de minute de mers cu mașina de-a lungul coastei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie