Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest resort, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află in centrul localității Perama (Gastouri, Corfu), in apropiere de plajă.

Dotări

In cele 333 de camere de nefumători clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. O facilitate a resortului este camera de bagaje. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un chioșc cu ziare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit). In spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. In băi sunt disponibile un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot inota cateva lungimi de bazin in una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adancime. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre tenis, boccia și volei de plajă. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include aqua-fitness. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost biliard. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu o saună și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală pentru micul dejun, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută in cele 3 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc tarziu, pranzul și cina imbie cu o ofertă diversificată de bucate. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare vegetariene și meniuri pentru copii. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie