Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Hotel Promenade


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află chiar pe plaja cu nisip, în centrul localității Pineda de Mar, într-un cartier dinamic - pentru turiști de la plajă- un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine. Cel mai apropiat aeroport este Gerona (GRO) și se află la aproximativ 33 de km, la Barcelona (BCN) se poate ajunge în cam 57 de km.

Dotări

Cele 172 de camere de nefumători sunt împărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „Queen size”. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Activitățile numeroase și diverse propuse la hotel garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, boccia, volei de plajă și volei. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de caiac și aqua-fitness. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă și aerobic, iar contra cost o sală de fitness și biliard. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie