Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNA MARIA VILLAGE


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Anna Maria Village se află în Anissaras, la 25 km est de Heraklion, la 2 km vest de Hersonissos şi la 300 de metri de plajă. Cotat 9.1 pe Booking

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Anna Maria Village se află în Anissaras, la 25 km est de Heraklion, la 2 km vest de Hersonissos şi la 300 de metri de plajă.

Facilitati Hotel

Anna Maria Village oferă oaspeţilor diverse facilităţi, inclusiv o piscină, un loc de joacă şi o piscină pentru copii, un bar lângă piscină şi un restaurant à la carte.

Centrul comercial al complexului include un supermarket, un centru de închiriere auto, un magazin de suveniruri, un boutique şi un centru de internet şi jocuri.

Facilitati Camere

Toate camerele confortabile şi luxoase includ o cameră de zi, o baie, o chicinetă, un dormitor şi un balcon sau o terasă cu vedere la mare sau la o grădină frumoasă. Fiecare cameră este dotată cu frigider, aer condiţionat şi TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.