Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLON HOTEL Agios Nikolaos


Descriere

Situat la 700 de metri de Lacul Voulismeni din Agios Nikolaos, Hotelul Apollon oferă o piscină în aer liber în sezon și o grădină. Oferind o terasă, acest hotel de 3 stele are camere cu aer condiționat și baie privată. Mâncăruri locale și mediteraneene sunt servite la restaurantul hotelului SANTA MARINA hotel 4* localizat peste drum de hotel APOLLON.

Localizare

Portul Agios Nikolaos este la 400 m de Hotelul Apollon, în timp ce Biserica Panagia Kera (în Kritsa) este la 700 m de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, la 62 km de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul Apollon are o piscină în aer liber sezonieră și o grădină. În fiecare dimineață, hotelul Apollon oferă un mic dejun continental.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt echipate cu un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate camerele includ un birou.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie