Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel cu stil simplist, cu spatii verzi intinse, trei piscine pentru adulți, doua piscine pentru copii, parc acvatic cu tobogane pentru adulti si copii, restaurant, baruri, acces la internet, animatie, centru fitness. Alegerea ideala pentru vacante cu familia sau vacante pentru tineret. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Aer conditionat gratuit doar in lunile Iulie si August

Localizare

Hotelul se afla pe coasta de nord a insulei, la 1 km de orasul Hersonissos, la 25 km est de Heraklion si la 25 km de aeroport "Nikos Kazantzakis".

Facilitati Hotel

Aer conditionat, TV, telefon, frigider, seif (contra cost), baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon sau terasa.

Facilitati Camere

WiFi la receptie ( gratuit ), colt internet ( contra cost ), parcare, 3 piscine, sala de fitness, transfer ( statie de autobuz la 500 m ), plaja ( umbrele si sezlonguri contra cost ), restaurant, bar in hol, 2 baruri la piscina, animatie, tobogan cu apa, teren de tenis.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie