Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel StayInn Granat


Descriere

Localizare:Stayinn Granat Apartments sunt situate in centrul statiunii Bansko, langa statia de jos a telegondolei si aproape de hotelul Kempinska Grand Arena.
Facilitati:
Parcare, depozit schi pentru echipament propriu.
Apartamentele Granat nu au receptie. Oaspetii primesc un numar de telefon mobil pe care trebuie sa-l sune si o persoana de la compania de gestionare ii intalneste si ia cazat in camera/apartamentul lor.
*Oaspetii pot rezerva micul dejun, pranzul sau cina la hotelul Asteri (toate mesele sunt oferite in restaurantul hotelului Asteri - situat la aproximativ 1,5 km).
Cazare
Check in - dupa ora 14.00; Check out - pana la ora 12.00
10 DBL (2+1) - max.occ. 2ad+1can
3 x apartament cu 1 dormitor (2+2) - max. occ. 3ad+1ch
1 x apartament cu 2 dormitoare (4+2) - max. occ. 5ad+1ch. ; cu 2 bai, chicineta.
Toate unitatile au incalzire, cablu TV, mini bar, ceainic electric, aparat de cafea, wi-fi (gratuit), baie cu WC. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil.
Toate unitatile sunt furnizate cu un pachet de bun venit o data la sosire (2 bucati Nescafe, 2 plicuri de ceai si o sticla de apa).
Sport si divertisment
Contra cost:
Centru de wellness in hotel Asteri (sauna, baie de aburi, jacuzzi).
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - parcare cu plata

Tariful include doar cazarea, pachetul de bun venit o data la sosire (cafea instant, plicuri de ceai si apa), wi-fi, depozit schi pentru echipament propriu.

Cina de Revelion in hotel Asteri (optional) - 60,00 euro per adult / 30,00 per copil 3-11,99

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.