Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Casa Karina ***** - Bansko - Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: https://bansko-casakarina.com/

Complexul hotelier Casa Karina 4* este situat la poalele muntelui Pirin, la o distanta de doar 150m de telegondola din Bansko. In toate anotimpurile anului, Casa Karina ofera oaspetilor sai liniste si confort, servicii profesionale, mancare delicioasa si o mare varietate de servicii suplimentare.

Cea mai apropiata partie / instalatie: distanta pana la cea mai apropiata telegondola este de 150m.

Transfer la partii: nu este nevoie deoarece este foarte aproape de telegondola.

Relaxare: Complexul hotelier Casa Karina va pune la dispozitie: Receptie de 24 de ore pe zi; Lobby bar - spatios, modern si elegant mobilat; Restaurant de lux - care ofera mancaruri variate si bauturi selectate; Centrul SPA - disponibil pentru toti oaspetii, reprezintata de o piscina interioara mare, incalzita, cu ferestre franceze, care dezvaluie privelisti uimitoare ale Muntilor Pirin si frumoasa curte interioara a hotelului; sauna; baie de aburi; hammam; fitness; solariu si o gama larga de masaje; Doua sali de conferinta - potrivite pentru seminarii, training-uri, evenimente organizate de firme, cocktailuri, petreceri private. Salile au o capacitate de 150 de locuri si sunt dotate cu multimedia, sunet de inalta calitate si internet; Kids Corner - spatios si confortabil, ofera celor mai tineri oaspeti o multime de oportunitati pentru jocuri, distractie si noi prietenii; Curte interioara amenajata - in timpul lunilor de vara, ofera conditii excelente de a face plaja si de racoreala in timpul serilor fierbinti; BBQ, pe care oaspetii pot folosi la cerere; Dulap de schi; Biliard; Jocuri electronice; Teren pentru Petanque; Parcare subterana; Internet wireless rapid in intregul complex;

Ca si activitati de Sport si Divertisment complexul hoteleir va ofera: schi si snowboard; petanque; excursii pe jos cu ghid montan; biciclete si ATV-uri de inchiriat; pescuit; calarie; picnicuri; excursii.

Servicii de masa: demi pensiune si all inclusive.

Servicii pentru copii: loc de joaca, masa de biliard, jocuri electronice.

Localizare: Complexul hotelier Casa Karina este situat la poalele muntiilor Pirin la doar 150 de metrii de statia ski si la 3 km de centru orasului Bansko. Complexul este format din 2 cladiri care pentru confortul oaspetilor, cladirile sunt conectate intre ele.

Facilitati hotel: Hotelul ofera serviciul de spa gratuit tuturor turistilor respectiv, piscina interioara mare, incalzita in sezonul rece, sauna, baie de aburi, hammam, sala de fitness solariu si o gama larga de masaje. Hotelul dispune de un restaurant de lux, spatios, calduros si cu o capacitate de 250 de persoane si o gradina de vara (deschisa doar in sezonul cald). Puteti opta pentru pachete cu demipensiune sau all inclusive. Hotelul oferta multe optiuni de sport si divertisment: schi, snowboard, excursii cu ghid montan, ATV-uri, biciclete.

Facilitati camere: Complexul hotelier Casa Karina dispune de camere duble, studiouri de lux, apartamente, apartamente de lux, apartamente cu 2 dormitoare pentru familile numeroase. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV, baie spatioasa, articole de toaleta gratuite, mini bar, Wifi:

Tipuri de camere:
Camera dubla 2: Suprafata: 28-32 m. Paturile sunt de tip frantuzesc, mobilate cu un portmantou, sifonier, masa de toaleta cu scaun si oglinda, incalzire cu radiatoare cu convecie, TV LED, mocheta pe jos. Baile sunt dotate cu cabine de dus cu toate accesoriile necesare in ele. Majoritatea camerelor au balcon cu vedere la oras si munte.
Camera dubla lux (2 + 1): Suprafata: 28-32 m. Capacitate: 2 paturi principale + 1 pat suplimentar pentru un copil 4-11,99 ani

Camera single:Suprafata: 28-32 m

Studio 2: Suprafata: de la 40 m. Studiourile sunt formate dintr-un dormitor cu bucatarie si zona de relaxare. Majoritatea bailor sun tdoatte cu cada, iar unele sunt prevazute cu cabine de baie. Aproape toate studiourile au un balcon cu vedere la munte sau la oras.

Studio 2 + 1: Suprafata: de la 40 m. Capacitate: 2 paturi principale + 1 pat suplimentar pentru un copil sub 3,99 ani.

Studio 1 + 1: Suprafata: de la 40 m. Capacitate: 1 pat principal + 1 pat principal pentru un copil 4-11,99 ani.

Studio Lux: Suprafata: 45-48 m. Capacitate: 1 pat dublu + 1 pat suplimentar. Studio luxos si modern mobilat cu pat dublu, canapea, dulap, masa de toaleta cu scaun si oglinda, incalzire cu radiatoare cu convecie, TV LED, parchet laminat. Studiourile au bai luxoase, cu cazi de baie sau dusuri si toate accesoriile necesare in ele.

Apartament cu 1 dormitor 2: Suprafata: de la 55 m. Apartamentele sunt compuse din sufragerie si bucatarie complet utilata, un dormitor separat si o baie. Majoritatea bailor sun tdoatte cu cada, iar unele sunt prevazute cu cabine de baie. Aproape toate apartamentele au un balcon cu vedere la munte sau la oras.

Apartament cu 1 dormitor 2 + 1: Suprafata: de la 55 m. Capacitate: 2 paturi principale + 1 pat suplimentar (canapea extensibila) pentru un copil 4-11.99 ani

Apartament cu 1 dormitor 3: Suprafata: de la 55 m. Capacitate: 2 paturi principale + 1 pat suplimentar (canapea extensibila) pentru un adult.

Apartament cu 2 dormitoare 4: Suprafata: de la 55 la 110 m. Apartamentele sunt compuse din sufragerie si bucatarie complet utilata, doua dormitoare separate si baie. Majoritatea apartamentelor au cazi in bai, iar restul sunt prevazute cu cabine de dus. Aproape toate apartamentele au balcon cu vedere la munte sau la oras.

Apartament cu 2 dormitoare 4 + 1: Suprafata: de la 55 la 110 m. Capacitate: 4 paturi principale + 1 pat suplimentar pentru un copil 4-11,99 ani.

Apartament lux cu 2 dormitoare 4 + 1: Suprafata: 80-93 m. Capacitate: 2 paturi duble + 1 pat suplimentar (canapea extensibila). Apartamentul lux este cu doua dormitoare, mobilat modern si luxos, cu doua paturi duble, living spatios cu canapele si zona de relaxare, portmantou, vestiar, masuta de toaleta cu scaun si oglinda, radiator convector, televizor LED, mocheta pe jos. Apartamentele sunt prevazute cu bai luxoase, cu cazi de baie sau dusuri si toate accesoriile necesare in ele.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.