Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND MONTANA APARTHOTEL


Descriere

Ideal pentru cei indragostiti de natura si totodata situat central la Bansko, acest aparthotel din categoria de prima clasa se afla la aproximativ 200 de m de un rau, pana la marginea unei paduri sunt 2 km. Cei ce-si petrec concediul in mod activ pot sa se bucure iarna de experiente de neuitat pe zapada: partiile de schi se afla direct in fata usii. Pana la aeroportul Sofia (SOF) sunt aproximativ 160 de km.


Un aparat de aer conditionat si o pardoseala incalzita ce poate fi ajustata individual creeaza o atmosfera placuta in camere. Dotarile de baza din majoritatea camerelor includ un balcon. Camere dispun de un pat King size si de o canapea. Optional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispozitie patuturi pentru bebelusi si paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif si un minibar. Exista o chicineta echipata cuprinzator cu un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde si un aparat pentru cafea/ceai. Clientii se bucura de mai mult confort si datorita setului de calcat. In plus, exista acces la internet, un telefon cu apelare directa, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio si o combina muzicala. Baia dotata cu un dus si o cada exista un uscator de par. Hotelul ofera camere de familie si 42 de camere de nefumatori.


Aparthotelul cu aer conditionat cu 2 lifturi dispune de 32 de apartamente si de 10 garsoniere. Receptia din zona de primire este deschisa la orice ora. Diverse servicii si facilitati sunt incluse in oferta - un seif, un schimb valutar, asistenta medicala, 2 sali de conferinta si un centru de afaceri. In spatiile comune este disponibil WiFi. Locul de cazare dispune de facilitati pentru persoanele in scaun cu rotile. Exista de asemenea si magazine. Pentru parcarea masinii, clientilor le stau la dispozitie un garaj si o parcare. Oferta include un autobuz propriu pentru naveta. Pentru biciclisti sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.