Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cluj Business Class Apartments


Descriere

Cluj Business Class are sediul intr-o cladire cu arhitectura contemporana, situata la 800 de metri de Gradina Botanica din Cluj-Napoca. Proprietatea ofera WiFi gratuit.

Cluj Business Class are un lift panoramic, accesibil si pentru oaspetii cu mobilitate redusa.
Apartamentele in sistem self-catering au balcon sau terasa cu vedere la oras. Acestea includ aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unitatile au decor modern, zona de luat masa si bucatarie complet utilata, cu masina de spalat vase si cuptor cu microunde. Baia privata include articole de toaleta gratuite si masina de spalat. Fiecare unitate are sistem de alarma.

Oaspetii vor fi intampinati cu apa, ceai, cafea si ciocolata din partea casei. Proprietatea ofera serviciu de livrare de produse alimentare si are o parcare privata gratuita, prevazuta cu sistem de supraveghere video. De asemenea, Cluj Business Class pune la dispozitie o sala de sedinte cu retroproiector.

La mica distanta de proprietate exista mai multe centre medicale, precum si diverse restaurante, baruri si zone comerciale. Universitatea Babes-Bolyai este la 1,3 km de Cluj Business Class. Aeroportul International Cluj Avram Iancu este situat la 9 km.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.