Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Confort


Descriere

Situat la doar 500 de metri de centrul oraului Cluj-Napoca, Hotelul Confort a fost renovat in 2013 i ofera WiFi gratuit. Opera Nationala si principalele atractii turistice ale orasului se gasesc la cateva minute de mers pe jos.
Toate camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori si minibar. Baile private includ dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par.
In fiecare dimineata, restaurantul servete un mic dejun tip bufet intr-un cadru elegant. De asemenea, acesta ofera si mese a la carte.
Hotelul Confort este situat la doar 500 de metri de centrul comercial Sigma si la 10 minute de mers cu masina de Gara Cluj. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 100 de metri de hotel.
Aeroportul International Cluj-Napoca este la 8 km, iar serviciul de transfer este disponibil la cerere si la un cost suplimentar. Hotelul ofera parcare gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.