Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL MARINA PALACE HOTEL


Descriere

Hotelul este unul din cele mai bune oferte de cazare din Nessebar prin prisma pozitiei excelente pe faleza si a raportului pret/confort. Arhitectura hotelului este una moderna, cu mult metal si sticla, cu terase futuriste situate la inaltime, lifturi panoramice si piscina exterioara construita la ultimul nivel.

Descriere :

Hotel Sol Marina Palace inaugurat in 2004 si renovat in anul 2011, este unul din cele mai bune oferte de cazare din Nessebar prin prisma pozitiei excelente pe faleza si a raportului pret/confort. Arhitectura hotelului este una moderna, cu mult metal si sticla, cu terase futuriste situate la inaltime, lifturi panoramice si piscina exterioara construita la ultimul nivel. 

Localizare :

Hotelul Sol Marina Palace se afla intre zona veche si cea noua a orasului Nesebar si la doar cativa pasi de cele mai frumoase plaje. 

Website:

http://www.marinapalacebg.com/

Facilitati hotel:

Hotel Marina Palace dispune de receptie, lobby, seif, sali de conferinte, cafenea, bistro, fitness, room service, internet, restaurant, bar, pub, lift, piscina exterioara, centru spa, sauna, solar, baie de aburi, jacuzzi, spalatorie si curatatorie.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu tv satelit, acces internet, telefon, minibar, seif, aer conditionat centralizat, uscator de par, alarma incendiu, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie