Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOTANICO THE ORIENTAL SPA GARDEN


Descriere

Descriere HOTEL BOTANICO:
Membru al The Leading Hotels of the World, Botanico este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Tenerife gazduind de-a lungul timpului personalitati ca Michael Jackson si Bill Clinton. Un resort recomandat pentru o vacanta relaxanta, cu servicii spa de top.
Localizare HOTEL BOTANICO:
Hotelul este localizat in Purto de la Cruz, in mijlocul unei frumoase gradini de 25000 m2. In apropierea hotelului sunt mai multe restaurante si supermarketuri.
Dotari camere:
La HOTEL BOTANICO camerele au un design clasic si sunt dotate cu televizor, acces internet WiFi gratuit, minibar, seif, halate si papuci de bai, aer conditionat.
Facilitati HOTEL BOTANICO:
Oaspetii hotelului se pot relaxa in centrul SPA extins pe o suprafata de 3500 m2, amplasat in propria gradina, dotat cu piscina interioara incalzita, piscina exterioara, sauna japoneza, baie turceasca, sala cu aromoterapie, saloane pentru masaj. Hotelul pune la dispozitie 3 restaurante si un cocktail bar.
Website: https://hotelbotanico.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie