Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avalon - Adults Only 18+


Descriere

Localizare: hotelul este situat pe panta unei coline, oferind o panorama incantatoare asupra marii Ionice si a orasului. Cea mai aporpiata plaja se afla la 1.5 km distanta, iar distanta pana la aeroport este de 5 km.
Facilitati hotel: receptie 24h, camera de bagaje, medic (la cerere, contra cost), TV in lounge, internet Wi-Fi (gratuit), serviciu de trezire, room service 12h, prosoape la piscina(la cerere), fier si masa de calcat(la cerere), trusa de prim ajutor(la cerere), spalatorie(contra cost), servicii de transfer aeroport, transfer la plaja Tsilivi si Zante Town de mai multe ori pe zi.
Activitati de agreement: piscina exterioara, terasa cu vedere panoramica, teren de tenis, teren pentru mini golf, umbrele si sezlonguri gratuite la piscine.
Facilitati camere: Hotelul are 77 camere duble (suparafata aprox. 21 mp) si suite (suparafata aprox. 37mp), ce dispun de paturi twin/pat dublu, baie cu cada, balcon mobilat, internet Wi-Fi (gratuit), aer conditionat, TV LCD, telefon direct, frigider/mini-bar, uscator de par, seif(cu plata), facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei.
Masa: Demipensiune.


Website: https://avalonpalacehotel.com


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie