Despre Noi

 

Cine suntem noi?

Suntem o echipa pasionata de proiectul evenimentelor de afaceri. In 2015, am pornit de la ideea ca ideile luminoase scutesc multe ore de lucru si de aceea am sustinut  inovatia si implicit deplasarile la targurile si expozitiile internationale, evenimente unde se lanseaza aceste inovatii. Cu timpul, ne-am extins aria de activitate, astfel incat astazi va putem oferi concedii personalizate, atat in tara, cat si in strainatate,  cu avionul sau sejururi individuale. Ne-am gandit si la cei mici si am croit evenimente speciale pentru ei, cum ar fi excursiile si taberele, concepute ca si activitati educative.

 

Corporate Travel
Intelegem ritmul alert al companiilor din zilele noastre si din acest motiv am dezvoltat servicii de corporate travel, care sa raspunda nevoilor si politicilor fiecarei societati in parte. Stim cat de provocatoare pot fi cheltuielile pentru deplasarile de afaceri, mai ales pentru companiile mici si mijlocii, care nu au volumul de calatorii al marilor corporatii si care, din acest motiv nu isi pot negocia preturi speciale pentru rezervarile hoteliere.
Venim in intampinarea dvs cu un program destinat calatoriilor, care presupune optimizarea costurilor de cazare. Va oferim suportul de care aveti nevoie inainte, in timpul si dupa calatoria dvs de afaceri.

Daca doriti sa organizati un eveniment reusit sau doar sa rezervati o sala de conferinte pentru o intalnire importanta, avem instrumentele necesare pentru a face acest lucru posibil. Echipa noastra de rezervari este doar la un telefon distanta de cea mai buna oferta pentru viitorul dvs eveniment!

 

TESTIMONIALE

"Cu Perpetua Travel am făcut si turism de afaceri si de plăcere. Ultima deplasare a fost la Roma, Italia cu familia mea. Această călătorie a fost o dorință de-a mea, de acum 10 ani, devenită realitate, iar agenția noastră de turism a făcut toate aranjamentele pentru o vacanță de neuitat.
Agentul nostru a fost în măsură să facă sugestii și să adapteze vacanța la dorinţele noastre, astfel încât fiecare membru al familiei a avut propria experiență vis. Pe lângă, varianta optimă de cazare propusă, am avut informaţiile necesare pentru a avea 5 zile pline, oferindu-ne un plan de călătorie bine organizat care conținea un itinerar zilnic, detaliat cu toate informațiile pertinente de rezervare și bilete. Această agenţie de turism a demonstrat o cunoaștere profundă a zonei și a activităților turistice ce se pot face în Roma.
În toate proiectele derulate cu agenţia am găsit sprijin în alegerea celei mai bune variante de a petrece timpul liber în vacanţă sau plăcut într-o călătorie de afaceri. A fost întotdeauna plăcut să lucrez cu această echipă, care răspunde cu un adevărat profesionalism şi cu foarte mare promptitudine la apeluri și e-mailuri. Ori de câte ori voi avea nevoie de servicii turistice voi apela la Perpetua Travel şi chiar aş recomanda aceste servicii altor calatori."
- Iuliana Topoleanu Baros

"Perpetua Travel - un prieten de nadejde atunci cand ne facem planuri de vacanta sau de weekend, in tara sau in strainatate, in timpul liber sau in delegatii de serviciu. Mereu aproape, reactie rapida in gasirea celor mai bune solutii si mai ales confirmarea alegerii facute odata ajunsi la destinatie. Nu am avut surprize, in afara de cele placute. Deja parca avem o procedura, nici nu ma gandesc sa plec undeva fara sa ma consult cu Perpetua Travel. :)" - Madalina Istrate

"Am avut o vacanta foarte frumoasa in Thassos in iulie 2015. Am cautat oferta cea mai buna impreuna angajatii Perpetua Travel. Pentru familia mea, Perpetua Travel a investit multe ore de cautare, s-a informat si a vorbit telefonic sau prin email cu angajatii hotelului la care am stat. Am cumparat vacanta la un pret mai bun chiar decat cele de pe booking.
Nu am avut nicio emotie cand am ajuns acolo, in Thassos, doar am prezentat voucherul emis de Perpetua Travel si am primit cheia camerei. Nu ma asteptam sa fie atat de simplu!
In 2016 vrem sa mergem la Disneyland Paris tot prin Perpetua Travel. Copiii abia asteapta! Multumim Perpetua Travel."
- Anca Petrica

"De cate ori am avut nevoie de servicii prompte si de calitate, adaptate cerintelor mele, pentru o vacanta speciala, am apelat la serviciile Agentiei Perpetua Travel. Acolo am intalnit oameni dedicati scopului de a gasi cele mai bune variante de cazare si de zbor pentru clientii lor, astfel incat, la final, acestia sa primeasca cele mai avantajoase produse de turism. Voi continua colaborarea cu Agentia Perpetua Travel, pe care o recomand cu caldura tuturor celor aflati in cautarea unei calatorii de afaceri, a unui city-break de vis sau a unei vacante de neuitat." - Stela Calin

"Cu Perpetua Travel a fost foarte simplu si rapid sa-mi gasesc cazarea potrivita in calatoriile de afaceri . Cu siguranta vom continua colaborarea!" - Elena Alexandru, General Manager, Actual Training

"Pentru toate calatoriile noastre, atat pentru cele in interes de serviciu, cat si pentru cele de relaxare, ne-am bazat intotdeauna pe ajutorul echipei Perpetua Travel." - Andreea Ion

Recomand Perpetua Travel pentru ca au preturi realiste si raspunsuri prompte pentru orice tip de cerere!" - Prof. Cornelia Dima

"Multumesc Perpetua Travel, minivacanta la Londra a fost foarte reusita. Hotelul a fost selectat excelent, Holiday Inn Express London – City , o optiune pe care o recomand celor care nu sunt certati cu mersul pe jos – am ajuns la toate obiectivele turistice, de la Turnul Londrei (cel mai apropiat, cca ½ h) pana la Hyde Park, cel mai indepartat, cca 1h si ¾ prin mers lejer-alert, de vacanta. Camere spatioase (dar fara dulap, excelent gandit pt cei care vin doar cu un rucsac in spate), wi-fi functional si gratuit, mic dejun absolut ok, personal foarte amabil.
In ce priveste transportul , optiuni selectate si rezervate tot de Perpetua, a fost excelent la dus, cu RyanAir (politica de bagaje prietenoasa, amabilitate in avion, decolat si aterizat la timp), si neplacut si enervant la revenirea cu WizzAir (intarziere de 2h1/2, cozi lungi la imbarcare datorita strictetii legate de 1 bagaj mic de persoana – fara posete, tablete, laptopuri in mana, lipsa produse pentru cina etc), dar nu poate fi totul perfect!"
- Sava Chiser

"De la Perpetua Travel am aflat toate informatiile necesare pentru a ajunge la Targul Anuga 2015. Am primit atat un pachet de cazare foarte avantajos, cat si informatii valoaroase despre cum sa ajungem la centrul de expozitii, folosind mijloacele de transport in comun. Mai mult, am primit onformatii despre felul in care este organizat targul si despre pretul biletelor de intrare la expozitie.
Recomand cu caldura Perpatua Travel!"
- Adrian Ionesc