Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Alezzi Infinity Resort SPA ofera o experienta de lux si relaxare pentru toti oaspetii sai. Complexul are 41 de apartamente si studiouri moderne, dotate cu chicineta si facilitati premium.


Bucura-te de o varietate de facilitati premium, precum Infinity Bar cu terasa interioara, zona SPA cu jacuzzi, sauna uscata, sala de fitness indoor, terasa pentru jogging, piscina infinity cu terasa amenajata, 3 piscine exterioare pentru adulti si copii, restaurant cu specific italian cu terasa langa piscina, gradina interioara, lounge, receptie disponibila 24h/7, parcare exterioara/interioara si statie de incarcare pentru masini electrice.


Dotari camere:
uscator de par, halat, minibar (continutul este contracost), seif, fier de calcat si masa de calcat (la cerere), cana electrica si kit cafea/ceai din partea casei, acces pe baza de cartela magnetica, oglinda cu lupa pentru machiaj, housekeeping zilnic.


STUDIO
Spatiu deschis cu pat matrimonial 160/200cm si canapea extensibila, balcon, baie cu dus.Confortabil pentru 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii 0-9 ani.


APARTAMENT CU 1 DOMITOR
Este compus din dormitor cu pat matrimonial 160/200cm si living cu canapea extensibila, balcon cu scaune si masa, baie cu dus.
Confortabil pentru 4 adulti/ 3 adulti si 1 copil 0-11 ani.


APARTAMENT FAMILY
Are vedere lateralA spre mare. Compus din spatiu generos open space cu zona de living cu canapea fixa si 2 dormitoare cu pat matrimonial 160/200cm, baie cu dus, balcon cu scaune si masa.
Confortabil pentru 6 adulti/ 5 adulti si 1 copil 0-11 ani.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers