Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



The Alley by Kanopian va invita sa descoperiti experienta celui mai mare apart-hotel din Brasov, cu servicii premium complete ce depasesc asteptarile.
Fiecare detaliu, nevoie sau dorinta a oaspetelui sunt atent indeplinite prin serviciile si facilitatile premium oferite: cel mai inalt nivel de confort, rafinament si atmosfera primitoare. Toate apartamentele sunt concepute pentru a oferi mediul perfect pentru cazare in noul si dinamicul centru al Brasovului: Cartier CORESI.

Cartierul Coresi este unul dintre cele mai extinse si moderne cartiere din Brasov. Va invitam sa explorati si sa descoperiti comoditatea de a avea tot ce aveti nevoie la doar cativa pasi de cazarea premium aleasa de voi.
Familiile cu copii vor aprecia prezenta a peste sase locuri de joaca, cuplurile se pot bucura de prezenta unor restaurante, lounge-uri si cocktail baruri, in timp ce calatorii de afaceri se pot delecta cu linistea si calmul pe care aceasta locatie ii ofera.

Unitatea dispune de apartamente cu 1 dormitor, apartamente cu 2 dormitoare si studiouri.
Apartamentele cu 1 dormitor si Studio-urile au capacitatea de 2 adulti + copii (copiii pot dormi in pat cu parintii) sau 1 copil poate dormi pe canapea (nu este extensibila, se poate pune lenjerie suplimentara pe canapea) fara costuri suplimentare.
Apartamentele cu 2 dormitoare au capacitatea de 4 adulti + copii (copiii pot dormi in pat cu parintii) sau 1 copil poate dormi pe canapea (nu este extensibila, se poate pune lenjerie suplimentara pe canapea) fara costuri suplimentare.

Pentru serviciile de masa, apart-hotelul colaboreaza cu hotelul Qosmo Brasov, situat in imediata vecinatate. Serviciile de masa pot fi rezervate si achitate la fata locului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Vila Artemis CM

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 627 Lei/pers

Pensiunea Monti Chalet

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 717 Lei/pers

The Top House CM

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 687.5 Lei/pers