Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Apartamente situate la poalele Dealului Straja, pe drumul spre Cetatea Brasovului, edificata la inceputul secolului al XVI-lea. Se afla la cateva minute de mers pe jos de atractiile majore ale Brasovului: Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii, Primarie, Prefectura, Parcul Central, pietonalul Republicii. In apropiere sunt supermarketuri (Lidl, Kauffland), dar si mijloace de transport in comun care va vor duce in doar cateva minute catre Poiana Brasov, Paradisul Acvatic, Park Aventura. Amenajate in stil rustic, cu mobilier din lemn masiv, camerele sunt luminoase si cu dotari moderne.
Oaspetii beneficiaza de Wifi gratuit, aer conditionat, led TV in fiecare camera. Bucatariile sunt complet mobilate si utilate cu tot ceea ce va va fi necesar: cuptor cu microunde, filtru de cafea, frigider, etc. Baile sunt spatioase cu dus de tip walk-in si finisaje moderne din piatra naturala, asternuturile si prosoapele sunt oferite gratuit. Proprietatea, situata ultracentral, permite accesul catre obiectivele turistice la pas, insa beneficiaza si de locuri de parcare private, chiar in fata proprietatii, ce pot fi rezervate gratuit cu notificare prealabila.
In zona se pot face drumetii si schi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Ghimbav, Brasov, situat la 14 km de Buzoianu Residence. Plata cazarii se poate face atat cash cat si cu card bancar sau card de vacanta!


Buzoianu Residence by Holztreppe va asteapta!Apartament pentru maxim 4 persoane, avand intrare privata, acest apartament cu aer conditionat este format dintr-o camera de zi, 1 dormitor separat si 1 baie cu cabina de dus si uscator de par. Oaspetii pot pregati mesele in bucataria dotata cu frigider, ustensile de bucatarie, cuptor si cuptor cu microunde. Oferind o terasa cu vedere la munte, acest apartament ofera, de asemenea, pereti izolati fonic si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unitatea ofera 1 pat queen size + 1 canapea extensibila de 2 persoane. 


Apartament Style

Apartament pentru maxim 3 persoane, avand intrare privata, acest apartament cu aer conditionat este format dintr-o camera de zi, 1 dormitor separat si 1 baie cu cabina de dus si uscator de par. Oaspetii pot pregati mesele in chicineta dotata cu frigider, ustensile de bucatarie, cuptor cu microunde. Oferind o terasa cu vedere la munte, acest apartament ofera, de asemenea, pereti izolati fonic si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unitatea ofera 1 pat queen size + 1 canapea extensibila de o persoana. 


Studio Deluxe

Apartament pentru maxim 2 persoane, avand intrare privata, acest apartament cu aer conditionat este format dintrun dormitor separat, chicineta si 1 baie cu cabina de dus si uscator de par. Oaspetii pot pregati mesele in chicineta dotata cu frigider, ustensile de bucatarie, cuptor cu microunde. Oferind o terasa cu vedere la munte, acest apartament ofera, de asemenea, pereti izolati fonic si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unitatea ofera 1 pat queen size.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Vila Artemis CM

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 694.5 Lei/pers

Pensiunea Monti Chalet

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 717 Lei/pers

The Top House CM

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 687.5 Lei/pers