Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Casa Strabunicului se afla in Partestii de Sus, comuna Cacica judetul Suceava.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
In Partestii de Sus, in spatele unei porti din lemn, stau laolalta trecutul si prezentul. O casa veche, o sura veche si o casa noua. Toate la un loc poarta numele de Casa Strabunicului. Un proiect care isi propune sa ii ajute pe oamenii din ziua de azi sa se reconecteze cu trecutul. Complexul Casa Strabunicului este format din Casa Mica si Casa Mare, terasa, gratar si foisor.


FACILITATI UNITATEFacilitati Complex Casa Strabunicului: Wi-Fi gratuit, televiziune prin cablu, uscator de par, sapun/sampon in bai, incalzire central, parcare gratuita, gratar, lemne pentru gratar, o zona de relaxare comuna, curte/gradina, ceaun, televizoare in camera, doua frigidere mari, cafetiera, doua balansoare, spatiu de joaca pentru copii cu tobogan.

DESCRIERE CAMERE
Casa Strabunicului - Casa Mare
este o cladire noua formata din camere si apartamente care, pe perioada verii, se inchiriaza individual. In casa mare se gasesc 5 camere si 5 bai, 2 apartamente si 2 bai, living mare dotat cu TV, bucatarie complet utilata, terasa, gratar. La parter se gasesc 1 camera si 1 apartament cu 2 bai, bucataria si living-ul, iar la etaj sunt 5 dormitoare cu 5 bai.


Casa Strabunicului - Casa Mica
a fost construita in secolul al 19-lea (1897). Casa este renovata complet, pastrand elemente originale, de peste 120 de ani. Misiunea principala este de a conecta oaspetii cu originile romanesti si spiritul bucovinean.


Casa Mica are 3 dormitoare si 3 bai, living dotat cu un TV, bucatarie complet utilata, terasa, gratar. La parter se gasesc un dormitor, o baie, bucataria si living-ul, iar la etaj sunt 2 dormitoare si 2 bai.



POLITICI
Cazarea incepe la ora 15:00 iar eliberarea camerei se va face pana la ora 12:00.

Harta