Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Este situat in centrul statiunii, la aproximativ 50 metri de plaja.

Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2 rosu, etajul 1 alb, etajul 3 verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere turistilor sentimentul de relaxare si odihna.

Dotari camere: aer conditionat, TV LCD cu televiziune prin cablu, frigider cu mini bar (la cerere), telefon cu acces international, balcon, baie cu dus; curatenia in camere: zilnic.

Restaurant: capacitate 80 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa; mic dejun - bufet suedez cu gustare rece si calda; pranz si cina - bucatarie romaneasca si internationala; terasa cu vedere spre mare, scaune pentru copii; spatiu de joaca pentru copii amenajat langa terasa restaurantului.

Piscina-Fiesta del Mar: descoperita, situata in fata hotelului, catre mare, cu apa dulce, adancime treptat de la 1 m la 2 m; dusuri. Accesul si accesoriile de plaja (sezlong, umbrela) sunt gratuite pentru turistii hotelului. Program de functionare: 08.00 - 18.00. Terasa-restaurant cu 350 locuri; spectacole de muzica si dans, bar in incinta.

Sala de conferinte: capacitate maxima 50 persoane; aranjament in forma de T, dotari: retroproiector, videoproiector, ecran de proiectie, suport de flipchart.

Alte servicii suplimentare oferite turistilor - fara plata: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, expedierea prin aretura la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetre, oferirea de material de propaganda si informare turistica, rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.

Alte servicii suplimentare oferite turistilor - cu plata: convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizare de banchete, receptii, mese oficiale.

Servicii masa:
Micul dejun se va servi in regim bufet suedez (14.06-15.09.2024) si continental (06.05-13.06.2024 si 16.09-30.09.2024).
Pranzul/cina: 70 lei/persoana/zi. In perioada 05.07-31.08.2024 locul de cazare va fi valorificat cel putin cu demipensiune.
Pranzul si cina vor fi servite in sistem fisa cont.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- intre 0-5,99 ani: beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat
- intre 6-11,99 ani: achita patul suplimentar, conform ofertei
- peste 12 ani: achita 75% din valoarea locului pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat
Pentru a beneficia de reduceri, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere.

Hotelul accepta animale de companie, mici, cu carnet de sanatate vizat la zi, contra unui cost de 44 lei/zi, taxa ce se achita la receptie.

Suplimentul pentru camere cu vedere la mare (15-20 lei / camera / zi) se va achita la receptie, in functie de disponibilul in momentul cazarii.

Informatii generale:
- Cazarea se va face incepand cu ora 16.00 a zilei de incepere a sejurului si camera se va elibera pana la ora 12.00 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12.00 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.
- In momentul cazarii, turistii preiau inventarul afisat in camere si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel si detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
- Vizitatorii care urca la camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza unui document de identitate.
- Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere.
- Turistii trebuie sa respecte regulile hotelului privind animalele de companie.
- Este interzisa tulburarea linistii in hotel.
- Este interzis turistilor sa intre in restaurant si in hotel cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie.
- Este interzisa turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile servite la micul dejun sau detinerea de alimente perisabile in camerele de hotel.
- Orice bun din dotarea hotelului deteriorat de catre client va fi achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la receptie.


Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers