Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE: Conacul Secuiesc ofera cazare in 33 camere clasificate cu 4 margarete cu o capacitate de cazare de 74 persoane si 33 camere, din care 2 triple superioare, 1 tripla superioara premium, 2 camere triple deluxe, 11 camere matrimoniale, 5 camere matrimoniale premium, si 12 camere twin. Daca doresti sa asisti la mirajul stelar, iti recomandam camerele cu geamurile spre cer.
Camerele sunt amenajate cu mobilier traditional pictat manual, cusaturi populare si broderii, dar si amenajari moderne potrivite calatorului zilelor noastre.
Camerele ofera un confort deosebit si se remarca datorita suprafetei de peste 20 metri patrati. Sunt caracterizate de o arhitectura in stil baroc sitraditonal zonei Rimetea-Coltesti
Pentru ca ne dorim ca timpul petrecut la noi sa fie unul decalitate si somnul cat mai odihnitor, unitatea noastra a achizitionat saltele Bedora!

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
: Conacul Secuiesc situat in localitatea Coltesti este atat destinatie ideala pentru cazare si restaurant cat si punct de plecare pentru traseele din zona: Cetatea Coltesti sau a Trascaului si Piatra Secuiului precum si localitatea istorica Rimetea.


FACILITATI UNITATE: Restaurant, crama - restaurant, terasa, cibar, sauna, lac cu nuferi,loc de joaca pentru copii.

DESCRIERE CAMERE
: Camerele sunt dotate cu paturi twin sau matrimoniale, Wi-Fi, Tv, baie proprie cu uscator de par si cosmetice de baie.

ATRACTII TURISTICE: Piatra Secuiului, Cetatea Trascaului, satul Rimetea.

SERVICII DE MASA: Se ofera in restaurantul propriu, mic dejun bufet, pranz si cina a la carte. Restaurantul renumit in regiune este cu specific local, majoritatea produselor fiind locale, inclusiv painea servita aici este produsa la fata locului in cuptor cu lemne.



Harta