Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



DiamondView Apartments te asteapta sa descoperi confortul modern si vedereaimpresionanta asupra orasului. Oferind WiFi gratuit si parcare privata, faracosturi suplimentare, fiecare moment aici este despre relaxare si confort.
 
Fiecareunitate de cazare la Diamond View Apartments este o escapada de lux, cu aerconditionat, zona de relaxare si TV cu ecran plat (Smart TV) si canale princablu. Bucura-te de libertatea si confortul unei bucatarii bine utilate,perfecte pentru a prepara mesele preferate. Fiecare apartament dispune de o terasa intre 20mp si 100mp, mobilata cu doua sezlonguri, masute si scaune, unde te poti relaxa admirandprivelistea minunata a marii si a lacului.
 
Pentrucomoditatea ta, apartamentele sunt echipate cu frigider, cuptor, plita si,desigur, un aparat de cafea Bosh Tassimo esential pentru diminetile talelinistite. In apropiere, vei gasi atractii populare precum plaja si clubul devara Crema Summer Club Mamaia (la 400 m), Myrtos Beach (la 300 m), Aqua MagicMamaia (la 700 m), Satul de Vacanta (la 1 km), JT Water Sports (la 250 m) si,desigur, frumoasa Plaja Mamaia.
 
AeroportulInternational Mihail Kogalniceanu este convenabil situat la doar 19 km, facandaccesul catre si dinspre Diamond View Apartments usor si confortabil. Cuplurilecare ne-au vizitat au fost incantate de atmosfera intima si vederilespectaculoase, facand din aceasta o alegere populara pentru escapade romantice.
 
Rezerva-tiacum sejurul la Diamond View Apartments si lasa-te cucerit de frumusetea siconfortul oferite in inima vibranta a Mamaiei (Zona Casino). Descopera de ceDiamond View Apartments este alegerea ideala pentru cazare in Mamaia!

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers