Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Fabesca Boutique Hotel & Spa**** din Sovata  reprezinta locul ideal pentru a sarbatori succesul, trecerea dintre ani  sau viata insasi. In acest sens, punem la dispozitia oaspetilor, printre cele mai variate si apreciate oferte turistice. Hotelul tinteste, intotdeauna, spre servicii superioare si experiente inedite.
Pachetele turistice puse la dispozitie, inglobeaza intregul  efort al echipei de la Fabesca Boutique Hotel & Spa****, care se asociaza  cu servicii la un nivel superior, respectiv experiente dintre cele mai variate,  exclusiviste.
Atunci cand doriti sa va bucurati de zile linistite, aproape de natura, precum si de rasfat total in zona de wellness, Hotelul Fabesca  reprezinta locatia perfecta. Datoria pozitiei strategice, aflata la doar cateva  minute fata de principalele atractii turistice ale orasului, va punem la  dispozitie un cadru ideal, care sa reflecte viziunea noastra asupra unui sejur  superb.
Facilitati pentru un sejur  memorabil
Pachetele turistice oferite de Fabesca Boutique Hotel & Spa**** includ toate facilitatile necesare unei vacante de neuitat. De la mese  festive, la seri tematice, evenimente corporate, servicii de welness, respectiv  Spa.
Optati pentru rasfat la Spa-ul hotelului, sanctuarul de relaxare si revigorare. Numeroasele terapii includ ritualuri corporale,  hidroterapii, infrasaunsa cu sare de Praid, hammam, detoxifiere, masaj cu uleiuri aromate si anticelulitic.
In cadrul Fabesca Boutique Hotel & Spa****, se poate opta pentru restaurante tematice, cu meniuri dintre cele mai variate. De la numeroase preparatele traditionale, pana diferite retete culinare internationale, restaurantele din cadrul hotelului ofera un meniu complex, dupa preferintele fiecarui oaspete.
Noi consideram ca experientele unui sejur complet la Sovata, se impletesc, in egala masura, cu savoarea preparatelor, gustul alimentelor proaspete, respectiv un meniu plin de culoare, din incinta restaurantului de la Fabesca Boutique Hotel & Spa****.
Fie ca optati pentru o ambianta exceptionala in cadrul unui restaurant mediteranean ultramodern, fie ca preferati varianta traditionala, Fabesca Boutique Hotel & Spa**** ofera oaspetilor un cadru ideal pentru momente speciale.
Descriere camera
Camerele standard se remarca prin designul ultramodern, unicitate si personalitate redate prin obiectele de decor, mobilier de calitate, cadru inovativ si confortabil.
Oaspetii nostri se pot relaxa in camere spatioase,cu paturi duble de mari dimensiuni dotate cu saltele premium cu spuma de memorie pentru un confort suplimentar.
Baile moderne , cu obiecte sanitare deosebite si pereti de sticla, intregesc conceptul minimalist.
Detaliile precum textura lenjeriei de pat, produsele de ingrijire personala atent alese si completate de un cadru natural deosebit ofera acea schimbare de atmosfera care inspira.
Observatie: pozele afisate sunt cu titlu informativ, designul si amenajarea camerelor sunt diferite.
Sauna finlandeza
Sauna finlandeza de la Hotel Fabesca Boutique & SPA Sovata este o experienta unica si relaxanta pentru toti cei care doresc sa se bucure de beneficiile saunei intr-un cadru natural si luxos. Vizitatorii pot sa se relaxeze si sa se bucure de beneficiile saunei inainte sau dupa o zi plina de activitati si sa se simta mai energici si mai relaxati.
Beneficiile unei saune sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri si constituiau singura metoda de relaxare si ingrijire corporala alaturi de masajele cu uleiuri aromatice.
In sauna finlandeza temperatura poate atinge 90-100C. Din moment ce organismul nostru nu tolereaza o temperatura mai mare de 42C, se autocontroleaza dilatand porii epidermei si crescand transpiratia, pierzand astfel, cat mai repede posibil, caldura in exces.
Expunerea la temperaturi ridicate creeaza o stare de febra artificiala, proces cunoscut sub numele de hipertermie. Febra face parte dintr-un proces de vindecare naturala a organismului, stimuleaza sistemul imunitar constand in productia sporita de globule albe, anticorpi si interfreoni.
Principalele beneficii a unei sedinte in sauna finlandeza sunt: relaxarea muschilor, alinarea durerilor artritei, cresterea rezistentei organismului la infectii, accelerarea circuitul sanguin, revitalizarea pielii, cresterea bunei dispozitii, detoxifierea.
Ritual de impachetare cu foita de aur (impachetare cu foita de aur pentru tonifierea pielii)
Aurul actioneaza ca un agent imunorepresiv, cu efect antiinflamator dovedit stiintific, asupra unor boli cronice.
Imbunatateste elasticitatea pielii, acesta devine mai ferma si va avea un aspect intinerit, reduce liniile fine si atenueaza ridurile, incetineste secretia melaninei si aparitia semnelor de imbatranire si nu in ultimul rand da o catifelare si stralucire aparte pielii.
Ritual de impachetare cu ciocolata (impachetare cu ciocolata pentru hranirea pielii)
 Ritualul are efect de slabire, tonifiere si detoxifiere. Datorita ingredientelor din ciocolata, acesta are si proprietati antioxidante. De asemenea, datorita continutului de polifenoli si vitamina E, pielea este hidratata si catifelata. Ciocolata actioneaza la nivelul sistemului nervos, stimuland secretia de endorfina, ceea ce va induce o stare generala de bine.
Tratamentul este in special recomandat persoanelor cu piele uscata. Cura ce trebuie urmata o vom recomanda in functie de necesitatile corpului Dumneavoastra.
Ritual revitalizant (exfoliere totala a corpului si o masca hranitoare timp in care se efectueaza  masajul scalpului sau al picioarelor)
Ceremonia relaxanta, hranitoare, invaluie cu mirosul dulce al pulpei de nuca de cocos care va transpune pe o plaja insorita. In timpul tratamentului, bucatile delicate de coji de nuci de cocos curata pielea in timp ce masajul unic efectuat cu ulei de nuca de cocos, aduce moliciune si netezime. Finalul ritualului este coconul de nuca de cocos, sursa de lipide si minerale care ofera remediu pentru pielea uscata si imbunatateste bariera hidrolipidica. Ceremonia restabileste armonia corpului si amelioreaza corpul de stres.
Tratament anticelulitic (periajul corpului urmat de masaj specific anticelulitic cu ventuze, apoi aplicarea unei creme anticelulitice)
Masajul se aplica pentru a reduce si elimina celulita si a reda starea de sanatate a pielii. Tratamentul imbunatateste circulatia sangelui si ajuta tesuturile sa se umple de oxigen. Stimuleaza in mod natural mecanismele de detoxifiere ale corpului.
Ritual de detoxifiere cu namol (exfoliere totala urmata de aplicarea unei masti de detoxifiere cu namol si alge)
Acest namol pentru detoxifiere a fost conceput pentru curatarea, indepartarea toxinelor. Argila verde in combinatie cu praful vulcanic accelereaza microcirculatia lichidului interstitial si a proceselor metabolice, satureaza pielea cu minerale. Uleiul esential de scortisoara creste temperatura pielii, stimuleaza circulatia sangelui si relaxeaza muschii. Uleiul esential de lamaie albeste si lumineaza petele de pe epiderma.
Ritual Fabesca Spa (tratament holistic al fetei urmat de masaj corporal)
Acest ritual relaxant va va incanta de la talpile picioarelor pana la varful furnicat al scalpului. Combinand produsele noastre faciale profesionale pentru vitalitatea pielii, cu sublimul nostru masaj muscular adanc, sau masajul suedez, acest ritual va va intari energiile vitale.
Restaurant la Sovata
Restaurantul Hotelului Fabesca din Sovata este un loc minunat pentru a savura o masa delicioasa intr-o atmosfera relaxanta. Meniul restaurantului este variat si include atat preparate traditionale romanesti dar si preparate internationale.
Capacitate 100 persoane
Vinoteca
Servire impecabila
Organizre evenimente
Capacitate terasa 50 persoane
Wifi gratuit
Preparate Exceptionale
Servicii Banqueting
 
Frumusetea peisajelor, proprietatile apelor si renumele dobandit, reprezinta doar cateva dintre motivele care atrag anual numerosi turisti la Sovata. In plus, latura gastronomica nu poate fi ratata din aceasta parte a Transilvaniei.
Pe langa faptul ca se pot bucura de o locatie linistita, dominata de privelisti superbe, vizitatorii sunt incantati sa descopere preparatele culinare, din cadrul restaurantelor Fabesca Boutique Hotel & Spa**** din Sovata.
 
In zilele de Sarbatoare, bucataria traditionala din aceasta zona a Ardealului, reprezinta un amalgam de emotii, trairi si simbolistica. Acest lucru se reflecta in cadrul restaurantelor Fabesca Boutique Hotel & Spa**** din Sovata, in egala masura cu placerea pregatirii meselor festive, combinatii a diferitelor arome, condimentand experienta de la Sovata.
 
La Fabesca Boutique Hotel & Spa**** se gasesc numeroase delicatese specifice locului, iar preparatele sunt gatite de personal specializat, cu experienta, care incanta si cele mai pretentioase gusturi. Acest restaurant de top din Sovata, pune la dispozitia oaspetilor o combinatie inedita de preparate gustoase, variate, precum si sanatoase.
 
Turistii cazati la Vila Fabesca, pot utiliza, in regim propriu, chicineta si sala mese pusa la dispozitie, sau pot servi masa in cadrul restaurantelor hotelului, situat la aproximativ 200 metri distanta.
 
De la preparatele traditionale specifice zonei Sovata, pana la fructe de mare, restaurantele din cadrul Fabesca Restaurant Sovata ofera un meniu extrem de variat. In plus, oaspetii hotelului pot opta pentru ambianta in care doresc sa serveasca masa, intr-un restaurant traditional, unul mediteranean sau terasa-restaurant Via Fla.
 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Vila Fabesca CM

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 655 Lei/pers

Vila Ursul Negru CM

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 470.5 Lei/pers

Vila Ursul Negru

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 413.82 Lei/pers