Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



HotelLupa by Bueno, amplasat in Centrul Istoric al orasului Constanta, langa statuiaLupa Capitolina, la cateva minute de Piata Ovidiu, reprezinta echilibrulperfect dintre confort modern si eleganta istorica, fiecare detaliu alhotelului fiind gandit astfel incat sa aveti o sedere memorabila.
 
Cele32 de camere, spatioase si cu facilitati moderne, precum Smart TV, espressorcafea cu capsule, seif, uscator de par, sistem centralizat de climatizare vaofera o experienta unica fie ca este vorba de o vacanta sau o calatorie deafaceri. Camerele de la etajul 4 dispun de balcoane, oferind o vederepanoramica asupra zonei peninsulare a Constantei, a centrului istoric si aMarii Negre.
 
Restaurantulnostru ofera o experienta culinara de exceptie, combinand preparateinternationale si traditionale romanesti. Designul modern al restaurantuluiinclude elemente grafice inspirate din istoria arheologica a romanilor, iar opodea din sticla permite oaspetilor sa admire ruinele antice ale cetatiiTomisului.
 
Printreprincipalele puncte de atractie din vecinatatea hotelului se numara Muzeul deIstorie Nationala si Arheologie, plaja Neversea, Cazinoul, Piata Ovidiu. CityPark Mall este la 3,6 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport esteAeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 33 km de proprietate.
Injurul hotelului exista locuri de parcare publice cu plata.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

CASA HRISICOS CM

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 840 Lei/pers

Vila Central CM

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 470.5 Lei/pers

15 % Oferta Speciala
Scala CM

Scala CM

Constanta, Jud. Constanta, Romania

de la 452 Lei/pers