Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Malibu este localizat in partea de sud a statiunii Mamaia, la intrarea in statiune, chiar langa plaja.
Hotelul a fost renovat in anul 2018 (camere, restaurant, celelalte zone interioare comune) iar in iarna anului 2020 au fost renovate si baile. Are 6 nivele, 2 lifturi, 153 spatii de cazare (dintre care 22 sunt apartamente, 78 sunt camere duble cu paturi twin si 53 camere duble cu paturi matrimoniale).

Fiind construit paralel cu tarmul marii, are jumatate dintre camere cu vedere spre mare si jumatate cu vedere spre Parcul Tabacariei si spre lac.

Descriere Camere
1. Camera single: are ocupare minima 1 adult si maxima 1 adult si 1 copil cu varsta pana la 5 ani. Are in componenta sa un pat matrimonial. Cu o suprafata de 19 mp, poate avea vedere catre oras sau vedere catre mare. Nu se poate adauga pat suplimentar - pliabil.
2. Camera dubla: are ocupare minima 2 adulti si maxima 2 adulti si 1 copil de pana la 16 ani sau 2 adulti si 2 copii cu varsta de pana la 10 ani. Are in componenta sa un pat matrimonial sau doua paturi de o persoana ce se pot uni. Hotelul dispune de 130 camere duble, cu o suprafata de 19 mp fiecare si pot avea vedere catre oras sau vedere catre mare. Toate camerele au balcon. La cerere, se poate adauga un pat suplimentar - pliabil.
Persoanele mai mari de 16 ani nu se pot caza in camera dubla cu 2 adulti, ci doar in apartament sau camera tripla.  
3. Apartament: ocupare maxima 3 adulti si 1 copil 0-11,99 ani. Este compus dintr-un dormitor cu un pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila. Hotelul dispune de 20 apartamente, fiecare cu o suprafata cuprinsa intre 35 mp si 40 mp si pot avea vedere catre oras sau vedere catre mare. Nu se poate adauga pat suplimentar - pliabil.

Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu: balcon, aer conditionat individual, LED TV, televiziune prin cablu, Wi-Fi, telefon, seif, mini-bar (contra cost), baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape, halate de baie si papuci.
Servicii gratuite:
-  parcare in limita locurilor disponibile din perioada sejurului;
-  internet wireless in spatiile publice;
-  seif la receptie;
-  pastrare bagaje la receptie;
-  curatenie in camera - zilnic;
-  schimbare lenjerie de pat;
-  schimbare prosoape - zilnic;
-  sauna umeda si uscata;
-  loc de joaca pentru copii amenajat in interior cat si pe plaja, deschise in functie de program, sezon si conditii meteo;

Servicii contra cost:
-   restaurant cu specific international;
-   lobby bar;
--   servicii de spalatorie & calcatorie;
-   4 sali de conferinte cu o capacitate cuprinsa intre 34 si 250 locuri.
Ziua hoteliera incepe la ora 17:00 (ora de check-in) si se termina la ora 12.00 (ora de check-out).
Early Check-in este posibil doar in limita disponibilitatii din ziua sosirii.
Late Check-out este posibil in limita disponibilitatii si se taxeaza dupa cum urmeaza:
           - intre ora 12.00 - 15.00 - 30% din valoarea cazarii;
           - intre ora 15.00 - 17.00 - 50% din valoarea cazarii;   
           - dupa ora 17.00 - 100% din valoarea cazarii.

Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu se poate garanta un anumit tip de pat, o anumita camera, un anumit etaj, camere alaturate sau pe acelasi etaj, etc. Solicitarile de acest gen sunt considerate dorinte ale turistilor pe care hotelul incearca sa le indeplineasca in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea. 

Nu este permis accesul cu animale de companie.

In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip minibar, destinate exclusiv pastrarii bauturilor specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele minibar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici.
Program servire mese (restaurantul isi rezerva dreptul de a schimba ora de servire a meselor):   
- Mic dejun - 07:00-10:00
- Pranz - 13:00-15:00
- Cina a la carte - 19:00-21:00
 
Regimul de demipensiune este format din mic dejun si pranz. Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi a sejurului si inclusiv, in ziua plecarii. !!! Accesul la masa de pranz in ziua de check-out se face doar dupa eliberarea camerei.

In pachetul de demipensiune este inclus si un pachet de bauturi care cuprinde: apa purificata la dozator, racoritoare draft din gama Pepsi, bere draft, vin alb/ rosu/ roze la carafa. Acestea se vor servi in restaurantul hotelului, doar in intervalul orar al meselor tip bufet - pranz, aferent pachetului de demipensiune. Bauturile comandate la barurile de la piscina si din lobby se achita suplimentar.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers