Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat la 300 m de plaja din Eforie Nord, Complexul Nord Residence va pune la dispozitie studiouri si apartamente de 2 si 3 camere, spatioase si luminoase, amenajate in stil minimalist, cu atentie la cele mai mici detalii, pentru a va asigura un sejur placut si confortabil.

Toate studiourile si apartamentele sunt dotate cu TV, aer conditionat, baie cu dus si internet wireless. Fiecare apartament dispune de balcon, amenajat cu mobilier de exterior modern, unde puteti savura cafeaua dimineata. Bucataria este complet utilata, fiind echipata cu aparatele moderne necesare, respectiv cafetiera, plita, hota si frigider. Gasiti o gama variata de ustensile de gatit, vesela si tacamuri, astfel incat, daca va doriti, sa puteti prepara si savura cu usurinta o masa rapida, chiar in confortul apartamentului dumneavoastra.

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copiii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 817.5 Lei/pers

IBIZA CM

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 513 Lei/pers