Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Unul dintre cele mai mari hoteluri de vacanta si rezidenta de 5 stele din Mamaia reprezinta un univers senzorial spectaculos, unde oaspetii sunt intotdeauna primiti cu caldura si atentie. Deschis pe tot parcursul anului, hotelul Nordis Mamaia ofera o varietate larga de servicii, facilitati si caracteristici de cazare, toate pregatite sa fie descoperite printr-o gama captivanta de experiente si servicii personalizate.
Prin gama exclusivista de restaurante si baruri, alaturi de zonele de divertisment, oferim oaspetilor nostrii experiente inedite 365 zile pe an.

FACILITATI UNITATE
ELITE RESTAURANT
Restaurantul Elite, este locul ideal de a servi micul dejun energizant, pranzuri delicioase si cine ispititoare pe tot parcursul zilei. Oaspetii pot degusta preparate internationale cu o nota clasica frantuzeasca, intr-o atmosfera plina de rafinament si farmec.
PROGRAM DE FUNCtIONARE
Mic-dejun 07:30 - 10:30 | Buffet
Pranz 12:30 - 14:30 | A la carte
Cina 19:00 - 23:00 | A la carte

CAFENEA ALLURE
Locul perfect pentrurelaxare se afla in lobby-ul nostru animat. Allure Cafe este dotat cu scaune elegante in stil lounge si o zona de lectura. Alegeti dintr-o selectie extinsa de ceaiuri si cafele sau bucurati-va de apusul soarelui cu o recomandare din caruciorul de gin.
BACCARAT LOUNGE
Baccarat Lounge, este locatia potrivita pentru cei care doresc mai multa intimitate, fiind situat la mezanin este ideal pentru a va delecta cu o selectie unica de bauturi rafinate premium sau sampanie, intr-o atmosfera sofisticata.
LIQUID BAR
Amplasat in apropierea piscinelor interioare, acest bar este locul perfect pentru relaxare si destindere. Bucurati-va de smoothie-uri revigorante, cafea la mijlocul dupa-amiezii sau bauturi uimitoare inainte de cina.

Pentru un moment de relaxare la piscina, Hotelul Nordis Mamaia ofera o colectie de 1.500 mp de piscine interioare incalzite, atat pentru copii, cat si pentru adulti.
PISCINE INTERIOARE
Vitality Pool 180 mp
Aqua tonic Pool 60 mp
Salt Pool 11 mp
Kids Pool 50 mp
Jacuzzi 14
CAPACITATE 170 locuri
PROGRAM DE FUNCtIONARE 10:00 - 20:00

CADOURI DE BUN VENIT
Welcome gift Apa imbuteliata gratuita
SERVICII GRATUITE
Serviciu de securitate 24 de ore
Receptie deschisa 24 de ore Piscine interioare incalzite pentru adulti si copii
Wi-Fi in camera si spatiile comune
Camera pentru depozitarea bagajelor
Patru lifturi pentru oaspeti

SERVICII CONTRA COST
Room service
Restaurant si Baruri
Serviciu de parcare cu valet contra-cost 50 Lei/ziSERVICII DE CONCIERGE
Servicii personalizate pentru VIP
Transport / shuttle / limuzina si sofer
Transfer Aeroport
Inchirieri auto
Planificarea evenimentelor speciale

ANIVERSARI SI LUNA DE MIERE
Experienta de check-in personalizata
Decor romantic in camera
Vin spumant, ciocolata si macarons
Mic dejun in camera intr-o zi preferata de turisti
Aranjament pentru cina romantica

ACCESIBILITATE
Toalete si lifturi accesibile pentru persoane cu dezabilitati. Acces pentru vehicule echipate cu rampa pentru scaun cu rotile.

DESCRIERE CAMERE
Hotelul Nordis Mamaia ofera camere si apartamente cu un design deosebit si privelisti atragatoare. Toate camerele sunt amenajate intr-un stil contemporan, cu elemente distincte, reflectat in obiectele decorative de lux, draperiile de catifea, mocheta moale si finisajele de inalta calitate. Toate spatiile de cazare beneficiaza de terase elegant mobilate, cu privelisti deosebite catre Marea Neagra, lacului Siutghiol sau gradina interioara.

DOTARI CAMERE
24h Room Service, curatenie zilnica, incluzand schimbarea lenjeriei, fier masa de calcat la cerere, ferestre de la podea la tavan terasa mobilata, mini-bar, apa imbuteliata gratuita, welcome gift, cafetiera si set pentru ceai, seif.

DORMITOR BAIE
Halate groase din velur si papuci, uscator de par, produse cosmetice de lux, dus modern, patut de bebelusi la cerere/Baby cot, canapea extensibila in camerele selectate, paturi suplimentare (tip pliant sau fix) la cerere in camerele selectate, 140cm Smart TV, sistemul integrat SensooSmart Hotel Room, inclusiv presetarile pentru lumina, sistem de aer conditionat individual, WI-FI, seif, mobile key, statii de incarcare si control langa pat, telefon.
Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu incalzire in pardoseala.

LOCALIZARE
Localizat in zona de norda statiunii Mamaia, intre Lacul Siutghiol si Marea Neagra, hotelul Nordis este locul perfect pentru a evada din cotidian.
13 km distanta de centrul vechi al Constantei;
14 km distanta de Portul Tomis;
26 km distanta de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu;
249 km distanta de Aeroportul International Henri Coanda;

POLITICI
CHECK-IN sI CHECK-OUT
Ora de check-in incepe la ora16:00 iar check-out-ulse face pana la ora 12:00. Oaspetii locatiei trebuie sa aiba minim18 ani pentru a se putea caza singuri.

POLITICA PENTRU VIZITATORI
Din motive de securitate, vizitatorii trebuie anuntati la receptie, iar hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru actiunile acestora.
POLITICA FUMATORI
Nordis Hotel Mamaia ofera doar camere de nefumatori, iar fumatul ste acceptat doar in spatiile special amenajate. In caz de nerespectare a regulei, se impune o amenda de 936 Lei.

Nordis Hotel Mamaia este un hotel pet-friendly.
Se accepta animale de companie sub anumite clauze precum: greutatea sa fie sub 10 kg, animalul de companie nu va fi prezent in spatiile comune, va avea toate vaccinurile la zi si se va achita o taxa speciala de 156 Lei/zi.









Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers