Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Apartament Serenis Mamaia Nord


Apartamentul dispunde de:
2 dormitoare,baie,bucatarie.
Bucatarie complet utilata.
Baie cu cada.
Aer conditionat.
Masina de spalat.
Smart tv
Internet
Curte exterioara
Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane, astfel ca apartamentul este potrivit pentru familii cu copii dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distractie.
Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. Se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.
Distanta pana la plaja : 100 m
2 camere (2 dormitor) - 55 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
 Mamaia Nord, strada D 4, nr.17 ,parter.

Studio Papaya Beach




Va prezentam o garsoniera situata in Mamaia Nord, in una din cele mai bune zone avand acces la plaja si la cateva puncte de interes ale statiunii. Este o locatie perfecta pentru a va putea relaxa si a petrece timp cu familia sau cu prietenii.
Studio Papaya se deschide printr-un hol primitor, unde oaspetii sunt intampinati de un dressing spatios, perfect pentru depozitarea hainelor si accesoriilor.
In zona de dormit, atentia este atrasa de patul matrimonial bej, incadrat de lenjerie alba si rosie de inalta calitate, promitand o odihna confortabila si un decor placut. In fata patului se gaseste un televizor montat strategic pe perete pentru divertismentul vizual, iar alaturi, un fotoliu maro extensibil ofera un loc suplimentar de relaxare sau poate servi ca pat suplimentar.
Zona de bucatarie este echipata cu toate dotarile necesare pentru a prepara si servi mesele. Mobilierul maro creeaza o atmosfera calda si primitoare, iar masa rotunda, flancata de scaune , invita la momente placute petrecute in jurul mesei, fie ca este vorba de un mic dejun rapid sau o cina linistita.
Baia, in nuante de alb, straluceste prin simplitate si functionalitate. O cabina de dus moderna si spatioasa este completata de mobilier alb, care adauga un aspect curat si rafinat spatiului. In plus, exista suficient loc pentru toate articolele de toaleta, iar luminile bine plasate asigura o iluminare adecvata.
Balconul, accesibil din studio, este un sanctuar privat, oferind mobilier confortabil pentru a savura aerul proaspat de dimineata sau pentru a contempla linistea serii. Vederea laterala la mare este un bonus, adaugand o dimensiune de calm si frumusete naturala experientei de cazare.
Dotari Suplimentare:
  • Sistem de climatizare modern (aer conditionat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteza.
  • Televizor cu o gama variata de posturi
Fiecare detaliu al studio-ului Papaya a fost gandit pentru confortul si placerea vizitatorilor, creand un ambient care combinatie intre functionalitate si estetica, totul pentru o sedere de neuitat.












  • Distanta pana la plaja  : 50 m
  • Locuri de cazare : 2+1 copil
  • Adresa: Mamaia-Sat, Str. D9, et.2


Apartament Elite by Signature Mamaia Nord

  • Ti ai rezervat concediul la mare pentru vara aceasta?
    Daca nu, va asteptam in Mamaia Nord cu un apartament complet mobilat cu lux de amanunte 
  •  Apartamentul Elite by Signature - O Alegere de Eleganta si Confort! 
     
  •  Dormitorul - Confort si Rafinament:
    • Bucurati-va de odihna deplina intr-un pat matrimonial extrem de confortabil, echipat cu lenjerii moi si perne pufoase pentru un somn linistit si odihnitor.
    • Relaxati-va si urmariti programele preferate pe TV-ul din fata patului, care ofera o varietate mare de posturi pentru divertismentul dumneavoastra.
    • Depozitati hainele si obiectele personale cu usurinta in dulapul generos, care ofera spatiu suficient pentru toate necesitatile dumneavoastra.
    • Admirati tabloul elegant de deasupra patului, aducand o nota de rafinament si stil in decorul dormitorului.
     Vedere Laterala la Mare si Acces la Balcon:
    • Profitati de accesul facil la balcon din dormitor si bucurati-va de aerul proaspat al marii si de apusurile spectaculoase.
    • Savurati privelistea pitoreasca a marii din balconul apartamentului, care ofera o atmosfera relaxanta si placuta pentru momentele de relaxare.
     Living Open Space - Design Modern si Comoditate:
    • Relaxati-va in livingul open space, amenajat cu grija si design modern, care ofera un spatiu confortabil si primitor pentru intreaga familie.
    • Utilizati confortabil canapeaua extensibila si savurati o bautura pe masuta de cafea alaturi de dulapul spatios, pentru a avea totul la indemana.
    • Urmariti emisiunile preferate pe TV-ul mare si serviti masa la masa de dining, pentru momente placute petrecute intr-un ambient elegant si relaxant.
     Bucatarie Complet Utilata:
    • Gatiti delicioasele dvs. preparate intr-o bucatarie complet utilata, echipata cu plita, hota, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, aparat de cafea, fierbator si frigider.
    • Accesati balconul pentru a savura micul dejun in aer liber in timp ce admirati peisajul marii si va bucurati de briza oceanului.
     Baie Spatioasa si Moderna:
    • Reluati-va energiile intr-o baie spatioasa si moderna, dotata cu un dus walk-in elegant si toate facilitatile necesare pentru confortul dumneavoastra.
     Acces la Piscina si Loc de Joaca pentru Copii:
    • Petreceti momente distractive si pline de voie buna la piscina de pe plaja si bucurati-va de locul de joaca pentru copii, pentru o experienta de vacanta completa si memorabila.
  • Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
    Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
    Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. Se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.
  • Distanta pana la plaja : 10 m
  • 2 camere (1 dormitor + living) - 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Adresa: strada Promenada, nr.93 , etaj 8
Apartament Phoenix Mamaia Nord




Apartament Phoenix
Apartamentul are 2 camere si este amenajat pentru a asigura tot confortul unei familii cu copii.
Sufragerie:
Apartamentul Phoenix te intampina cu o sufragerie aerisita si moderna. Punctul central al incaperii este canapeaua extensibila, confortabila, ce invita la relaxare. Drept complement, in fata acesteia, un televizor de ultima generatie este asezat pe un mobilier alb, elegant. Un perete albastru, cu dungi albe, adauga un plus de personalitate si stil spatiului, creand un contrast vibrant cu restul designului.
Bucatarie:
Bucataria separata impresioneaza prin combinatia de culori si functionalitate. Mobilierul rosu aprins contrasteaza frumos cu electrocasnicele moderne, toate gandite pentru a satisface nevoile cotidiene( aragaz , cuptor , cuptor cu microunde , frigider). O masa pentru servit mesele, plasata strategic, completeaza zona, fiind locul ideal pentru a savura micul dejun sau o cina in familie.
Dormitor:
Dormitorul este o combinatie armonioasa de alb si roz, emanand o atmosfera calma si primitoare. Patul matrimonial, impreuna cu patul single, ofera suficient spatiu pentru odihna, fara a aglomera incaperea. Mobilierul de lemn adauga o nota traditionala, iar televizorul ofera confortul necesar pentru serile linistite.
Baie:
Baia apartamentului Phoenix este un exemplu de design modern si utilitate. Cabina de dus spatioasa promite momente de relaxare, iar masina de spalat, integrata armonios in decor, asigura functionalitatea incaperii. Fiecare detaliu a fost gandit pentru a oferi confort si stil.
Curte exterioara:
Unul dintre atuurile apartamentului Phoenix este curtea exterioara. Fiind amplasat la parter, acesta beneficiaza de un spatiu verde privat, perfect pentru a te bucura de aer proaspat si de linistea naturii. Este locul ideal pentru a savura o bautura in serile calde sau pentru a citi o carte in liniste.
Dotari Suplimentare:
  • Sistem de climatizare modern (aer conditionat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteza.
  • Televizor in dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi
  • Familiile cu copii se vor bucura in mod deosebit de acest sejur, intrucat apartamentul este amenajat asa incat sa fie cat de baby friendly posibil: scaun inaltator pentru toaleta, reductor wc, masuta de joaca cu scaunele, bucatarie pentru copii, jucarii.
Accesul in locatie se face pe baza de cod, astfel ca nu veti avea grija cheilor.
Apartamentul Phoenox este o locatie primitoare, vesela care va bine dispune si va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc..
  • Distanta pana la plaja : 50 m
  • 2 camere (dormitor + living) - 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada D5 
Solis Residence


  Apartamentul Solis este situat in zona plajei Papaya, avand acces imediat la plaja si promenada, deoarece se afla in cea mai moderna si complexa locatie din Mamaia Nord.
Va punem la dispozitie un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane.
Apartamentul Solis Residence este o locatie primitoare, vesela care va bine dispune si va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
Sufragerie open space: La intrarea in apartamentul Solis Residence, esti intampinat de o sufragerie open space, unde predomina tonurile neutre si liniile curate. Canapeaua extensibila, intr-o nuanta inchisa, promite momente de relaxare, in timp ce vizionarea programelor preferate pe televizorul plasat in fata acesteia devine o activitate de zi cu zi. In apropierea canapelei, o masa eleganta insotita de scaune albe iti ofera spatiul ideal pentru a savura mesele. Televizorul este amplasat pe un mobilier alb, cu multiple spatii de depozitare, care adauga functionalitate si stil sufrageriei.
Bucatarie: Bucataria dispune de un mobilier in nuante de gri deschis, care se imbina perfect cu designul general al apartamentului. Fiecare detaliu este gandit pentru a maximiza spatiul si functionalitatea, de la sertarele spatioase la masina de spalat discret integrata in mobilier. Aceasta este dotata de asemenea cu un aragaz, cuptor, aparat de cafea ,frigider , vesela.
Dormitor: Aici, intimitatea si confortul se imbina intr-un mod armonios. Patul matrimonial incurajeaza odihna, in timp ce televizorul montat pe perete opus iti permite sa urmaresti emisiunile preferate direct din confortul patului. Dressingul generos asigura tot spatiul necesar pentru haine si accesorii, iar lustra moderna, extrem de luminoasa, adauga un strop de eleganta si modernitate incaperii.
Baie: In baie, minimalismul si luminozitatea sunt cuvintele de ordine. Designul se axeaza pe functionalitate, cu o cabina de dus walk-in si finisaje care reflecta lumina, creand un spatiu aerisit si primitor.
Balcon: Balconul, locul perfect pentru a te relaxa in serile de vara, este dotat cu o masa si doua scaune, creand astfel un colt intim unde poti savura cafeaua de dimineata sau citi o carte in linistea serii.
  • Distanta pana la plaja : 50 m
  • 2 camere (dormitor + living) - 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada D8 nr. 8












Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Miramare Residence Aparthotel

Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 1242.73 Lei/pers

APARTAMENTE DELUXE ALEZZI

Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 1009.5 Lei/pers

Apartamente Aquarium

Navodari, Jud. Constanta, Romania

de la 1009.5 Lei/pers