Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Noul hotel de 4 stele - Peakture Hotel Balvanyos din cadrul Balvanyos Resort. Cladirea noua de 4 etaje cuprinde 50 de camere elegante, create cu stil si rafinament, restaurantul Bundaberry Gourmet Pizza Lounge cu specialitati de pizza napoletana, roof top barul Champagne&more, un centru de conferinte cu 2 sali de conferinta, si nu in ultimul rand un Spa nou dedicat familiilor cu copii.  Hotelul Peakture Balvanyos ofera o varietate de camere deluxe, apartamente spatioase cu 2 dormitoare si living, si suite prezidentiale luxoase cu vedere panoramica sau vedere la padure, toate echipate cu facilitati moderne si confort maxim pentru a asigura un sejur cat mai relaxant si memorabil.Bundaberry Gourmet Pizza Lounge este dedicat iubitorilor de pizza, unde oaspeti nostri se pot bucura de adevarata pizza italiana, proaspat scos din cuptor. Meniul creat impreuna cu maestrul pizzar Iulian Dumitrescu cuprinde pizza classica italiana (margherita, napoletana, diavola, capriciosa), pizza gourmet si pizza signature cu ingrediente proaspete din zona Grand Santerra Spa s-a dezvoltat cu un Spa nou dedicat familiilor cu copii aflat in cladirea Peakture. Cu o suprafata totala de 2000 m este un adevarat paradis pentru copii cu zona splash creat special pentru ei care cuprinde piscina cu mica adancime, loc de joaca interactiv si colorat cu fantani arteziene in diferite forme florale care se transforma in stropitori, piscina de inot, jacuzzi si spatii de relaxare interioare si exterioare. Hotelul Peakture are 2 sali de conferinta.
Sala Mohos
 cu 65 m2 este ideal pentru sedinte si conferinte mai restranse cu capacitate maxima de 30 de persoane, cu aranjament  U-shape si Classroom.
Sala Anna cu dimensiunea de 145 m2  este o sala ultramoderna dotata cu mobilier si echipament de ultima generatie. Are un perete led de 5x2.7 metri. Are o capacitate de 60 de persoane cu aranjament de U-shape, Classroom si Teatru.

Harta