Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE:

Pensiunea Ana Maria din Baile Felix te invita sa te relaxezi, sa descoperi natura si binefacerile ei. Va oferim 30 de locuri de cazare in statiunea Baile Felix, statiune cunoscuta pentru izvoarele si bazinele termale tamaduitoare inca din anul 1000.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Pensiunea Ana Maria ofera urmatoarele facilitati: piscina interioara cu apa termala, parcare proprie, Internet wireless, transport auto, terasa pe malul raului. Pensiunea noastra este situata in centrul statiunii, in imediata vecinatate a bazinelor termale.

FACILITATI UNITATE: internet wifi, rau in curte, parcare, curte, terasa, piscina interioara, 50% reducere la AquaPark la pretul biletului pentru toata ziua.


DESCRIERE CAMERE: camere cu balcon, aer conditionat, incalzire centrala, dulap in camera, masa, internet in camera, frigider in camera, seif in camera, baie in camera, TV cu ecran plat. Camera dubla patmatrimoniala are un pat de 160/200 cm, camera de familie superioara are un pat dublu 140/200 cm si 1 pat de 120/200 cm, camera de familie cu canapea are un pat matrimonial si o canapea extensibila, apartament format din living cu coltar extensibil urmeaza dormitorul si apoi baia, apartamentele nu au balcon.


LOCALIZARE: in centrul statiunii.

POLITICI: CHECK IN ora 15:00 CHECH OUT la ora 11.30

SERVICII DE MASA: Micul dejun se acorda in sistem variante de meniu.






Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

VILA TOPAZ

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 766.655 Lei/pers

Vila Alma

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 440 Lei/pers

President Spa.

Baile Felix, Jud. Bihor, Romania

de la 1474 Lei/pers