Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE

Pensiunea Anca din Desesti, sat cu traditii, port si mesteri populari, brazdat de raurile Mara si Rausor, loc devenit un adevarat simbol al Maramuresului Istoric situat in apropierea Muntilor Gutai, oferind turistilor pe langa aerul ozonat o panorama deosebita. Dupa urcarea scarilor din lemn masiv, odata intrat in livingul impunator ai impresia ca ai pasit intr-o alta lume, lumea satului autentic maramuresean.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Oaspetii care poposesc la Pensiunea Anca admira cu interes si uimire atingand sfiosi si cu respect podoabele vestimentare si uneltele folosite odinioara in gospodariile taranesti. Lemnul, ospitalitatea, atmosfera familiala si susurul apei de la pastravarie domina intreaga proprietate. Inedita este salina in care o data intrat te copleseste aerul puternic ionizat dar si constructia salinei prin ineditul sau. Dupa o cura de aer ionizat la salina, oaspetii se pot delecta cu o baie la piscina interioara, o cura la sauna urmate de o masa copioasa specifica Maramuresului, preparata din produse certificate ECO, o partida de pescuit urmata de o bere rece pe terasele exterioare.


Intrarea in Pensiunea Anca este dominata de o poarta maramureseana din lemn, lemnul dominand intreaga proprietate si este decorata la interior in stilul caracteristic acestei zone a Maramuresului Istoric. Sala interioara cu o capacitate de 30 de locuri este locul ideal pentru servitul mesei sau pentru o intrunire de afaceri, atmosfera fiind una deosebita,un muzeu maramuresan in miniatura. Pe langa celebra ruda impodobita cu cerge, mai puteti admira diversele obiecte din lemn folosite pana odinioara in gospodariile din sat. Curtea cu gratar si foisor in care puteti savura o cafeluta sau o bere rece sunt situate in imediata apropiere a pastravariei.


Cuptorul pe vatra, gratarul, mobilierul integral din lemn si micul barulet sub forma de caruta construit din lemn, uneltele vechi asezate in jur si susurul odihnitor al apei din pastravarie vor face gustul cafelei mai delicios ca niciodata.


Pensiunea Anca va ofera camere spatioase, cu 2 sau 3 paturi. Toate spatiile de cazare au bai proprii, televiziune prin cablu si internet Wi-fi, fiind amenajate si decorate cu elemente traditionale maramuresene. Facilitatile oferite de proprietate includ loc de joaca pentru copii, parcare privata gratuita, salina, sauna si o mica piscina interioara.


Harta