Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Cazare Poiana Marului

Printre nori, la o altitudine de 1100 metri, deasupra localitatii Poiana Marului, inconjurata de un impunator peisaj carpatin, pensiunea Poiana Viselor va invita sa va relaxati si sa fiti surprinsi la fiecare pas de secretele sale. Din Poiana Marului, drumul prin padure va propune prima aventura. Natura aici este linistita, neatinsa de modernismul contemporan, plina de viata si de culori. Culmile mandre ale Muntilor Bucegi, stancile albe ale Pietrei Craiului si padurile fie verzi fie inzapezite ale varfului Postavaru, se lasa admirate in liniste de la balcoanele camerelor. Iar visul nu se opreste aici. Centrul Spa ultradotat, Clubul de Recreere, drumetiile de vara sau calatoriile cu sania in miez de iarna, vor completa pleiada de facilitati oferite, pentru ca in final sa beneficiati de un somn strasnic in paturile comode ale celor 16 camere linistite.

ATENTIE! - Pentru perioadele inzapezite din sezonul rece, cind drumul de acces din drumul judetean catre locatia pensiunii este dificil de parcurs, accesul catre pensiune este recomandat doar autovehiculelor cu tractiune integrala si echipate corespunzator cu cauciucuri de iarna si lanturi !!! In aceste cazuri este foarte util sa contactati personalul pensiunii din timp, pentru a obtine informatiile de acces necesare, astfel incat sa fie evitate eventuale situatii nedorite de blocaj, pentru care pensiunea nu este responsabila, drumul fiind in administrarea autoritatilor locale.

Informati localizare - Drumurile de acces catre locatia Pensiunii Poiana Viselor sunt de tip forestier - pietruit si pornesc din drumul national 73A: unul din centrul comunei Poiana Marului, judetul Brasov (veti regasi panou inscriptionat care indica directia de urmat - 6 km si puteti folosi aplicatia Waze odata ce ati accesat acest drum) si unul inainte de intrarea in comuna Poiana Marului dinspre Zarnesti (veti regasi panou mare inscriptionat care indica directia de urmat - 2,2 km - puteti folosi aplicatia Waze care va indica acest drum) catre platoul aflat la 1100 m altitudine unde se afla amplasata pensiunea.


Pentru perioadele inzapezite din sezonul rece, cind drumul de acces din drumul judetean catre locatia pensiunii este dificil de parcurs, accesul catre pensiune este recomandat doar autovehiculelor cu tractiune integrala si echipate corespunzator cu cauciucuri de iarna si lanturi !!! In aceste cazuri este foarte util sa contactati personalul pensiunii din timp, pentru a obtine informatiile de acces necesare, astfel incat sa fie evitate eventuale situatii nedorite de blocaj, pentru care pensiunea nu este responsabila, drumul fiind in administrarea autoritatilor locale.


Va rugam contactati personalul pensiunii inainte de sosirea dumneavoastra pentru a va oferi toate detaliile de care aveti nevoie referitoare la variantele de acces optime catre Poiana Viselor sau pentru a comanda in perioada inzapezita, un transfer platit cu autoturismele 4X4 din dotarea pensiunii (50 lei/pers). Va sugeram sa nu accesati alte rute neinscriptionate decat cele indicate anterior. Va multumim!

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Tohanul Vechi

Zarnesti, Jud. Brasov, Romania

de la 869 Lei/pers