Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Riviera este situat in centrul statiunii Mamaia si reprezinta cel mai inalt hotel de pe litoral, avand 14 etaje ridicate la doar 20 metri de plaja si o vedere panoramica deosebita asupra Marii Negre si a lacului Siutghiol. Hotelul a fost complet modernizat la interior in 2016.
Cu peste 520 locuri de cazare, hotelul dispune de 167 camere duble standard cu vedere la mare, 56 camere duble VIP cu vedere frontala la mare si dotari superioare, 14 camere Studio VIP (incluzand o canapea extensibila si dotari superioare), 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontala la mare si 3 camere tip Family Suite. Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial. Camerele ofera gratuit WIFI, TV prin cablu, sistem automat de climatizare si balcon dotat cu masuta si scaune. Baile proprii au in dotare cabine moderne de dus, uscator de par si articole de toaleta atent selectionate.


Restaurant: un loc atipic, un meniu variat, o bucatarie urbana si o echipa tanara de oameni talentati.

Putand acomoda peste 550 oaspeti, spatiul este impartit generos in patru zone: interior (160 locuri la mese), lounge (40 locuri la canapele si mese), terasa 340 locuri si terasa-bar 40 locuri. Locul de joaca anexat terasei este perfect pentru a va putea bucura de o cina relaxanta in timp ce copiii se distreaza in voie.

Loc de joaca: copiii sunt intotdeauna bineveniti si vor fi fericiti in cele 2 locuri de joaca, unul interior si altul sub cerul liber, chiar langa terasa hotelului. Parintii se pot bucura astfel de o masa in familie.


Cu o capacitate totala de peste 300 locuri, centrul de conferinte este compus din 5 sali, doua dintre acestea putand fi separate printr-un perete mobil. Cele 3 sali mari au lumina naturala si iesire la terasa, spatiu perfect pentru o pauza bine-meritata in aer liber.


Dotarile camerelor includ: sistem automat de climatizare, televizor LCD 32, uscator de par, baie cu cabina de jos, telefon, sistem de alarma anti-incendiu, acces cu cartela.


Camera dubla standard - cu o suprafata de 15 mp, camera are pat matrimonial king size si vedere laterala spre mare si faleza statiunii, balcon dotat cu masuta si doua scaune.


Camera dubla VIP - cu o suprafata de 15 mp, camera are pat matrimonial king size si vedere frontala la mare, balcon dotat cu masuta si doua scaune.


Camera dubla junior - cu o suprafata de 18 mp, camera are pat matrimonial king size, vedere laterala spre mare si faleza statiunii. Situata la etajul 14, este prevazuta cu protectie de sticla pe exteriorul ferestrei care se deschide. Tavanul este sub forma unei arcade cu o inaltime de 3 metri. Nu are balcon.


Camera dubla corner - cu o suprafata de 18 mp, camera are pat matrimonial king size, accesul catre pat se face urcand o treapta. Camera are vedere laterala spre mare si faleza statiunii. Situata la etajul 14, 
este prevazuta cu protectie de sticla pe exteriorul ferestrei care se deschide si, de asemenea, are un tavan cu o inaltime mai mare (aproximativ 3 metri). Nu are balcon.

Studio VIP - este o camera dubla cu o suprafata mai generoasa, de 22 mp, are pat matrimonial king size si canapea extensibila, balcon dotat cu masuta si doua scaune. Vederea este laterala spre mare.


Family Suite - are o suprafata de 35 mp. Acest tip de camera este o garsoniera, cu doua incaperi ce nu sunt separate de usa. Are vedere laterala la mare. Este situata la etajul 14 al hotelului, are un tavan cu o inaltime mai mare (aproximativ 3 metri). Nu are balcon, geamurile se deschid si au o protectie pe exterior. Camera dispune de pat matrimonial, canapea extensibila, doua televizoare LCD, chicineta dotata cu frigider, cuptor microunde, plita electrica, baie cu dus.


Master Suite - are o suprafata de 45 mp. Este un apartament cu doua camere despartite de usa, se afla la etajul 14 al hotelului; nu este prevazut cu balcon, geamurile se deschid si au o protectie pe exterior. Are vedere directa la mare. In componenta apartamentului se afla o camera dubla cu pat matrimonial king size, living dotat cu canapea extensibila, televizor LCD, chicineta dotata cu cu frigider, cuptor microunde, plita electrica, baie dotata cu cada, doua lavoare.


Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1.

Patul suplimentar este contra cost in perioada 24.05.2024-30.09.2024, acesta fiind obligatoriu incepand  cu varsta de 12 ani. ln tariful de pat suplimentar NU este inclus micul dejun.
Patutul de bebelus este contra cost in perioada 24.05.2024-30.09.2024, acesta fiind disponibil copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-2.99 ani.
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-4.99 ani, se acorda gratuitate la cazare (daca ocupa acelasi pat cu parintii) si mic dejun.
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-11.99 ani, se acorda gratuitate la cazare (daca ocupa acelasi pat cu parintii) si se achita micul dejun (obligatoriu) conform ofertei.
Incepand cu varsta de 12 ani, se achita pat suplimentar si mic dejun, conform ofertei.

Tarifele includ mic dejun pentru 2 persoane in camera dubla; pentru camera de tip Studio micul dejun este inclus pentru 3 persoane, iar pentru camerele de tip Family Suite, respectiv Master Suite, micul dejun este inclus pentru 4 persoane.


Servicii oferite de catre Hotel Riviera:

- WI-FI gratuit in spatiile publice si in camere
- Statie incarcare masini electrice
- Plaja si sezlonguri pe plaja (turistii care achizitioneaza sezlongul de la receptie pentru intreg sejurul beneficiaza de un discount de 10 lei/sezlong/zi, respectiv 5 lei/sezlong/zi daca este achizitionat direct de la plaja)
- Facilitati pe plaja: beach bar, grupuri sanitare si dusuri
- Loc de joaca pentru copii, interior si exterior - gratuit pentru clientii hotelului
- Parcare in limita locurilor disponibile
- Seif pozitionat in zona receptiei - gratuit
- Bussines Center cu 3 sali de conferinta dotate cu sistem de climatizare, video-proiector, ecran proiectie, flipchart. Capacitatea unei sali de conferinte este de 70-90 locuri.
- Restaurant - Mic dejun
- Terasa-Bar - Mic dejun

Este permisa cazarea cu animale de companie - patrupede de pana la 10 kg: contra cost, 60 lei/noapte pentru camerele de la parter, etaj 1 si 2, respectiv 80 lei/noapte pentru camerele situate la etajele 3-14; se achita la receptie.




Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers