Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Riviera Mamaia estelocalizat in centrul Statiunii Mamaia. Inalt de 14 nivele, cele 242 de camerepe care le detine, ofera o vedere panoramica asupra statiunii si a Marii Negre.
Hotelul este clasificat la 3stele si complet modernizat dupa standardele europene impuse de clasificarea 3stele. 
Detine restaurant cu sala deservire a micului dejun si terasa ce ofera o vedere spre promendata statiuniisi spre plaja.
Avem centru de conferinte,complet modernizat, si dotat: 3 sali de conferinta cu videoproiector, eran deproiectie, flipchart cat si sistem automat de climatizare.
Camere duble au pat dublumatrimonial de 160/200 cm si un balcon cu dimensiuni generoase. Exista in toatecamerele acces la internet gratuit, camerele detin sistem automat de climatizaresi sunt izolate fonic. 
Sa nu uitam de cei mici, leoferim doua spatii de joaca - un spatiu de joaca interior, amplasat in zonareceptiei si un spatiu de joaca exterior, amplasat spre promenada.
Exista si loc de meditatie -peluza de iarba a unitatii hoteliere sau chiar pe plaja ce se afla la odistanta de doar 20 m de hotel.
 
Camera dubla standard - are vedere laterala la mare, pat dublu matrimonialde 160/200 cm si balcon dotat cu masuta si scaune de terasa.
Camera dubla VIP  - are vedere directa la mare, pat dublumatrimonial de 160/200 cm si balcon dotat cu masuta si scaune de terasa.
Studio VIP - este o camera dubla cu o suprafata mai generoasa, ceare in componenta sa un pat dublu matrimonial de 160/200 cm si o canapeaextensibila, vedere laterala la mare si balcon dotat cu masuta si scaune deterasa.
Camera dubla pe colt - este o camera dubla matrimoniala cu un pat dublu de160/200 cm, vedere laterala la mare. Accesul catre pat se face urcand 3 trepte.Localizat la etajul 14 si nu detine balcon
Camera dubla junior  - este o camera dubla, cu un pat dublu matrimonial de160/200 cm, cu tavan inalt de 3 m sub forma de arcada si vedere laterala lamare. Localizat la etajul 14 si nu detine balcon.
Studio superior - are in componenta un pat dublu matrimonial si ocanapea extensibila cat si chicineta. Are vedere laterala la mare iar patuldublu matrimonial si canapeaua extensibila se regasesc in aceeasi incapere.Localizat la etajul 14 si nu detine balcon.
Family Suite - garsoniera - are in componenta un pat dublumatrimonial si o canapea extensibila, chicineta. Cele doua incaperi nu suntseparate de usa. Are vedere laterala la mare si este localizata la etajul 14,fara balcon
Master Suite  - apartament - compus din dormitor cu pat dublumatirmonial si living cu canapea extensibila si chicineta. Cele doua incaperisunt separate de usa. Are vedere directa la mare. Localizat la etajul 14 si nudetine balcon.
 
Unitatea hoteliera ofera undiscount de 50% pentru plaja.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers