Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Victoria Resort este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promenada si 500 de metri de Aqua Magic si Satul de Vacanta. Hotelul beneficiaza de 337 de spatii de cazare: 262 de camere duble standard, 65 camere duble superioare si 10 apartamente dispuse pe 10 etaje.

Datorita faptului ca hotelul este dispus perpendicular pe tarm, toate camerele au vedere laterala catre mare, cu exceptia celor de la etajul 1. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu balcon, mai putin camerele duble family. Hotelul Victoria pune la dispozitia turistilor doua restaurante, unul cu specific italian, iar altul cu specific romanesc si international. In incinta hotelului este amenajat un bar de zi cu masa de biliard. Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita in limita disponibilitatii. In 2019 au fost renovate camerele, receptia si restaurantul.

Toate camerele din cadrul Hotelui Victoria Mamaia sunt renovate in anul 2019 si sunt dotate cu aer conditionat (invertoare), grup sanitar cu dus, TV LCD, mini frigider (racitor) si balcon (exceptie camera dubla family), baby coat (la cerere).
Camerele duble standard sunt pozitionate de la parter pana la etajul 7, au mobilier nou si baile reconditionate, toate camerele standard dispun de balcon. 
Camerele duble superioare sunt pozitionate la etajele 8 si 9, au mobilier nou si baile renovate integral in stil modern si au balcon. 
Camerele duble Economy sunt pozitionate la parter si etajul 1, catre Nord, au baile reconditionate, dispun de balcon si au vederea catre cladirea din vecinatate.
Camerele duble Family sunt situate la parter si la etajul 1, au o canapea extensibila in dotare, sunt fara balcon, cu orientare spre nord si spre sud si au baile reconditionate.
Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Cele doua camere nu sunt separate prin usa. Apartamentele detin 2 bai. Acestea au fost renovate integral.
Check-in: incepand cu ora 18:00, check-out: pana la ora 12:00. Turistii care depasesc aceasta ora vor fi taxati pentru inca 1 noapte de cazare.

Servirea meselor in regim bufet se face astfel:
Mic dejun 07:30 - 10:00;
Dejun 12:30 - 15:00
Cina  19:00 - 21:30.

Toti turistii vor avea sezlongurile asigurate GRATUIT pe plaja.

Clientii care rezerva pachete cu demipensiune sau all inclusive vor primi la receptie bratari de identificare incepand cu ora 18.00 in ziua check-in-ului. Numai in baza acestor bratari este permis accesul la bufet, in restaurant, la barul de pe terasa, la celelalte facilitati gratuite/ incluse din cadrul resortului.

Pentru a evita aglomeratia, accesul in restaurant se va face in serii. Locurile la masa vor fi repartizate in functie de numarul camerei. Pe parcursul intregului sejur, turistii vor avea acelasi loc.

Tinuta de plaja este strict interzisa in incinta hotelului si in restaurant.

Accesul cu animale de companie este permis la cerere pentru costul suplimentar de 50 lei/ noapte insa accesul acestora in restaurantele ori in celelalte puncte de preparare ori servire a produselor alimentare din cadrul resortului (terasa, bar, bucatarie) este strict interzis.

In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentru autoturismele turistilor si nici paza autoturismelor. Parcarea autoturismelor se poate face contra cost in parcarea resortului, in limita locurilor disponibile, sau pe locurile de parcare publice, proprietatea Primariei Municipiului Constanta.

Pachetele Cazare cu Mic dejun includ: Cazare cu mic dejun, bauturi in timpul mesei (sucuri, apa, ceai, cafea), acces gratuit la locul de joaca pentru copii, acces gratuit pe plaja cu sezlong (maxim 2 pentru 1 camera) si umbrela, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile).
Pachetele Demipensiune includ: cazare cu mic dejun si masa principala (pentru aceasta se va opta la check-in), bauturi alcoolice si non-alcoolice (acestea pot fi servite la barul restaurantului numai pe perioada programului de masa), acces la locul de joaca pentru copii, acces gratuit pe plaja cu sezlong (maxim 2 pentru 1 camera) si umbrela, acces contra cost la terenurile de sport de pe plaja, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile).
Pachetele All Inclusive includ: cazare si masa tip bufet (toate cele trei mese), bauturi alcoolice si non-alcoolice (acestea pot fi servite la barul restaurantului  pe perioada programului de masa si intre mese la barul de pe terasa si la barul de pe plaja), acces la locul de joaca pentru copii, acces gratuit pe plaja cu sezlong (maxim 2 pentru 1 camera) si umbrela, acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile).
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasca si internationala, diversificata si de doua ori pe saptamana cine tematice.
Bauturile incluse vor fi: cafea,suc/draft/natural si carbogazos, bere/draft, apa minerala/plata/draft, ceai,sangria, limonada. Intre mese, respectiv in intervalele orare 10:30-12:00 si 15:00-17:00 ,turistii vor putea servi pe plaja fructe si snack-uri.
NOU 2022 - piscina exterioara pe plaja (acces pentru turistii care achizitioneaza all inclusive cu rezervare prealabila la receptia hotelului in limita locurilor disponibile).
Terasa restaurantului renovata complet.
Plaja privata are o suprafata de 6000 de metri patrati si este dotata cu peste 800 de sezloguri confortabile cu umbrele si masute, cabine de schimb, dusuri.
Alte facilitati: informatii turistice si culturale, transport si pastrare bagaje, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor, informatii pentru mijloacele de transport, spectacole cu muzica live, degustari de vinuri.
Servicii suplimentare cu plata: spalatorie, servicii postale, fax, copiator, vanzari marfuri.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers