Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



  • Descriere unitate :
La doar 500 de metri distanta de partia de schi Bradu din Poiana Brasov, Vila Zorile ofera Wi-Fi gratuit in zonele publice.
Camerele sunt dotate cu TV prin cablu si minibar. Baile au cabina de dus si uscator de par. Unele camere au zona de relaxare cu o canapea.

Situat la marginea padurii, Vila Zorile este la doar 250 de metri distanta de centrul orasului Poiana Brasov. Linia de autobuz urban catre Brasov opreste la doar 200 de metri distanta. Receptia este deschisa nonstop.

Vila Zorile a fost inaugurata in anul 2002, fiind cea mai luxoasa vila din Poiana Brasov, aceasta avandu-i ca si clienti pe distinsii actorii Nicole Kidman, Jude Law, Rene Zellweger, regizori de renume precum Anthoni Minguella, dar si multi alti artisti romani si internationali.Odata cu schimbarea managementului in anul 2021, Vila Zorile a intrat intr-un amplu proces de renovare, care s-a finalizat, rezultatul fiind unul de exceptie.

Zona de relaxare propusa de Vila Zorile este un spatiu destinat regenerarii si repaosului.Pentru acesta activitate au fost amenajata o zona de relaxare care este caracterizata de un concept holistic, care trateaza omul in globalitatea sa.
Conceptul este fondat pe ideea ca sanatatea si starea de bine pot fi realizabile doar prin armonia corpului si a spiritului. Zona de relaxare aVila Zorilea inglobeaza o sauna umeda, masaj (programare cu 24 ore inainte), salina si zona de ciubare incalzite.
 
  • Tipuri de camera :
               Camera dubla standard are in componenta un pat matrimonial (recomandata pentru 2 adulti)
               Camera dubla family are in componenta un pat matrimonial si o canapea extensibila (in acest tip de camera se poate acomona 2 adulti si 2 copii pana in 12 ani sau 3 adulti )
               Camera loft are in componenta un pat patrimonial si o canapea de o persoana ( recomandata pentru 2 adulti si un copil sau 3 adulti )
              Suita junior are in componenta un pat matrimonial si o canapea extensibila ( recomandata pentru 2 adulti si un copil sau 3 adulti )
               Suita junior deluxe are in componenta un pat matrimonial si un pat de o persoana  ( recomandata pentru 2 adulti si un copil sau 3 adulti )
                Apartamentul  au in componenta un pat matrimonial si o canapea extensibila (in acest tip de camera se pot acomoda 2 adulti si 2 copii pana in 12 ani sau 4 adulti )  .


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Vila Artemis CM

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 694.5 Lei/pers

Pensiunea Monti Chalet

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 717 Lei/pers

The Top House CM

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 687.5 Lei/pers