Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Regal Mamaia este situat in nordul statiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, la 200 de metri de plaja si 10 minute de mers cu masina de centrul Constantei. Majoritatea cluburilor si barurilor din Mamaia se afla la aproximativ 1 km.
Hotel Regal Mamaia este clasificat in categoria 4 stele, fiind construit in 2006 si modernizat in 2023, pe 7 nivele. Dispunem de dotari ultramoderne, confort, eleganta si servicii de calitate ce asigura intimitatea si linistea oaspetilor nostri in toate cele 63 de camere si apartamente de lux.
Unitatea de cazare a fost supraetajata, iar acum dispune de 7 etaje si de 63 de spatii de cazare distribuite astfel: 32 de camere matrimoniale, 12 camere twin, 16 apartamente family, 2 apartamente premium i 1 apartament regal. Camerele sunt complet renovate si decorate intr-un stil modern, si dispun de toate conditiile si facilitatile unui hotel de 4 stele. Cazarile se fac doar cu mic dejun inclus, care se serveste in cadrul unui restaurant modern, cu o bucatarie internationala, unde pot fi servite inclusiv pranzul si cina in regim a la carte. De asemenea, a fost creat un centru spa ce dispune de urmatoarele servicii: jacuzzi, sauna rece, sauna calda, dus emotional si masaj. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers