Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



W Regal Boutique Hotel&Spa este un hotel situat in zona de Nord a statiunii Mamaia, pe partea Lacului Siutghiol. In anul 2023 a fost finalizata renovarea si modernizarea completa a unitatii de cazare. O noutate foarte importanta este aceea ca hotelul functioneaza in regim permanent, este deschis pe tot timpul anului.

Hotelul este alcatuit din 7 etaje, pe care sunt dispuse cele 63 de spatii de cazare, restaurantul, terasa, sala de conferinte si centrul spa. Camerele sunt spatioase si primitoare, au un design modern si cochet pentru cele mai fine gusturi in materie de confort si eleganta. Camerele sunt dotate cu toate facilitatile unui veritabil hotel de 4 stele: pat matrimonial sau twin foarte comfortabile, fotoliu, birou, telefon, internet wi-fi, dressing, minibar, seif, cafetiera, televizoare LED Ultra HD, sistem de climatizare modern functional atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna, izolare fonica, acces pe baza de cartela magnetica, baie dotata cu cabina de dus, oglinda de make-up, uscator de par si produse cosmetice din gama Rituals.

Cazarea se face cu mic dejun inclus in regim de bufet suedez cu preparate atent alese si pregatite pentru oaspetii nostrii. In restaurantul Charbel va puteti delecta cu o masa servita de o bucatarie profesionista, cu specific atat romanesc, cat si international. La terasa restaurantului nostru, va puteti bucura de o zi insorita de vara savurand cele mai rafinate bauturi alcoolice si non-alcoolice preparate la barul nostru.

De asemenea, a fost inaugurat centrul SPA al hotelului, unde veti putea petrece clipe de vis la jacuzzi, sauna rece, sauna calda si masaj.

Sala de conferinte reprezinta oportunitatea perfecta pentru o intalnire de afaceri, conferinta sau teambuilding la mare, fiind o experienta memorabila pentru intreaga dumneavoastra echipa. De asemenea, restaurantul nostru poate gazdui evenimente private, petreceri, aniversari, nunti si botezuri.

Tarifele includ taxa de statiune, micul dejun pentru 2 adulti si acces la SPA.

In perioadele 01.05 - 06.05.2024, 31.05.2024 - 14.09.2024, sejurul minim este de 2 nopti.

Conditii copii:
Primul copil cu varsta intre 0 - 5,99 ani (in camera cu 2 adulti sau apartament): 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese, fara pat suplimentar; pat suplimentar la cerere.
Al doilea copil cu varsta intre 0 - 5,99 ani (in camera cu 2 adulti sau apartament): 100% gratuitate la mese, cazarea se va face obligatoriu cu pat suplimentar.
Primul copil cu varsta intre 6 - 11,99 ani (in camera cu 2 adulti sau apartament): 100% grauitate la cazare, achita 50% din contravaloarea meselor; pat suplimentar la cerere.
Al doilea copil cu varsta intre 6 - 11,99 ani (in camera cu 2 adulti sau apartament): 50 gratuitate la mese, cazarea se va face obligatoriu cu pat suplimentar.
Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si se vor caza obligatoriu cu pat suplimentar in camera dubla si vor achita 100% din contravaloarea meselor.
Patul suplimentar este contra cost.

Accesul la SPA este permis persoanelor peste 14 ani.
Fumatul in camere este strict interzis.
Accesul cu animale de companie este strict interzis.

Capacitate maxima in camera:
Camera dubla: 2 adulti si 2 copii
Apartament Premium: 4 adulti / 2 adulti si 2 copii / 3 adulti si 1 copi
Apartament Family: 2 adulti si 2 copii / 3 adulti si 1 copil

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
IAKI

IAKI

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1239.5 Lei/pers

VICTORIA RESORT

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 540 Lei/pers

MALIBU

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 768.5 Lei/pers