Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 31.10.2025 -07.11.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla
ULTRA ALL INCLUSIVE
Plecare din Cluj-Napoca / avion Detalii
1 278 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 5/7/9/11/12/13/14/21 nopti
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Taxe de aeroport
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 639 € de la 19.10.2024
  • 1278 € de la 10.10.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla
Masa : ULTRA ALL INCLUSIVE
Detalii : Plecare din Cluj-Napoca / avion
Detalii
1 278 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 5/7/9/11/12/13/14/21 nopti
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Taxe de aeroport
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Amplasare

Amplasat pe o stradă principală, satul de vacanță își întâmpină turiștii la Beldibi. La aeroportul Antalya (AYT) se poate ajunge în cam 35 de km.

Dotări

Satul de vacanță oferă 507 camere de nefumători și dispune de lift. Recepția este deschisă la orice oră. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile complexului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în satul de vacanță garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă, volei și baschet. Clienților complexului li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care hidrobicicletă, canoe și aqua-fitness, precum și contra cost schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu banana, iahting, catamaran și scufundări subacvatice. Complexul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard și bowling. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, hidroterapie și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Un restaurant pentru nefumători cu zonă pentru fumători contribuie la o stare fizică de bine. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. La micul dejun (continental), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust (pentru cină). Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, satul de vacanță pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

DAIMA BIZ

Kemer, Antalya, Turcia

de la 689 /pers

Arma's Beach Hotel

Kemer, Antalya, Turcia

de la 559 /pers

Queen's Park Goynuk

Kemer, Antalya, Turcia

de la 609 /pers