Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Plaja Peristeras este la 400 de metri de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 23 km. Lacul Kournas este la 3,6 km de proprietate, iar Adventure Bikes este la 0,2 km. Este situat la aproximativ 1 km de centrul orașului Georgioupoli.
Facilitati camere

Toate camerele sunt confortabile și oferă baie privată cu duș, uscător de păr, birou, TV cu ecran plat, aer condiționat și dulap, chicinetă, minifrigider, seif, telefon.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://summer-beach.cretetophotels.com/en/) si a fact sheet-ului!

Localizare

Plaja Peristeras este la 400 de metri de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 23 km.
 
Lacul Kournas este la 3,6 km de proprietate, iar Adventure Bikes este la 0,2 km. Este situat la aproximativ 1 km de centrul orașului Georgioupoli.

Facilitati Hotel

piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele la piscina, o receptie deschisa 24 de ore, room service si schimb valutar pentru oaspeti,  un restaurant, un bar, parcare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Early Booking
ANEMOS LUXURY GRAND RESORT

ANEMOS LUXURY GRAND RESORT

Georgioupolis, Creta-Chania, Grecia

de la 1090 /pers

Mare Blue and Suites - Adults Only 16+ (C)

Georgioupolis, Creta-Chania, Grecia

de la 739 /pers

Pilot Beach (C)

Georgioupolis, Creta-Chania, Grecia

de la 1189 /pers