Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 22.09.2025 -29.09.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Standard Room (GardenView)
All inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 358 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Cazare 6/7/14/15 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • TAXA DE REZILIENTA LA CRIZA CLIMATICA (se achita la receptie) - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 3 EUR si 10 EUR/camera/noapte
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Taxa de statiune
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 679 € de la 20.09.2024
  • 1358 € de la 01.09.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Standard Room (GardenView)
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 358 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Cazare 6/7/14/15 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • TAXA DE REZILIENTA LA CRIZA CLIMATICA (se achita la receptie) - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 3 EUR si 10 EUR/camera/noapte
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Taxa de statiune

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă se află chiar în centrul Amoudarei, pe o arteră principală, chiar pe plaja cu nisip și pietriș. Lângă locul de cazare (la în jur de 5 minute de mers pe jos) se află locuri de făcut cumpărături și de ieșit în oraș, precum și stații ale mijloacelor locale de transport în comun (stație de trenuri suburbane/metrou la în jur de 200 de m).

Dotări

Într-o clădire principală cu 3 etaje și 2 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 260 de camere, 32 de apartamente, 18 camere single și 112 camere duble. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile includ o cameră de bagaje. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

2 piscine în aer liber promit răcorire înviorătoare. De asemenea, există 2 piscine pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet, partide de golf și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana, snorkelling, scufundări subacvatice și aqua-fitness. Ofertanți terți organizează hidrobicicletă. În resortul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, terapii prin masaj și solariu. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un pub. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Resortul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la prânz). Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

În complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Yianna Caravel

Creta-Heraklion, Grecia

de la 549 /pers

MARIRENA

Amoudara, Creta-Heraklion, Grecia

de la 553 /pers

SUN BOUTIQUE (ADULTS ONLY)

Amoudara, Creta-Heraklion, Grecia

de la 367.5 /pers