Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 19.10.2024 -26.10.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla cu vedere la piscina
All inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 478 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 2/3/5/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18/20/21/22/25/28/29 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 739 € de la 20.09.2024
  • 1478 € de la 28.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla cu vedere la piscina
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 478 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 2/3/5/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18/20/21/22/25/28/29 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Amplasare

Perfect pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți, acest resort se află într-o zonă liniștită în centrul istoric al orașului, la cca 3 km distanță de centrul turistic al Hurghadei.

Dotări

În anul 2019 acest resort a fost modernizat. Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 215 camere, 4 Suite Junior și 70 de cameră single. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile resortului cuprind o cameră de bagaje și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector, un flipchart/markere și un copiator.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de o vedere spre piscină de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size”. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (contra cost). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și telefonul. Varietatea de prosoape creează un confort deosebit în băi. Complexul oferă 215 camere de fumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce (parțial încălzite) oferă băi plăcute și răcoritoare în zona exterioară (gratuit). O cadă cu hidromasaj (contra cost) îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Activitățile numeroase și diverse propuse în resortul garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă și volei. Clienților locului de cazare li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care aerobic în apă și aqua-fitness, precum și contra cost windsurfing, kitesurfing, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting, snorkelling și scufundări subacvatice. Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash, yoga, gimnastică și aerobic. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, o beauty-farm, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală pentru micul dejun, un bar și un lobby bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. La micul dejun (continental, persoane matinale și persoane ce se trezesc târziu), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust (pentru cină). La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și mărci internaționale sunt gratuite pentru clienți.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sphinx Aqua Park Resort

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 499 /pers

Bella Vista

Hurghada, Egipt

de la 569 /pers

Three Corners Sunny Beach Resort

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 599 /pers