Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Paladium este un hotel boutique, de lux care este satisface dorintele chiar si celui mai pretentios turist. Acest hotel este ideal pentru pentru cei care doresc sa petreaca un concediu intr-o statiune animata, intr-un cadru romantic, elegant dispunand de toate facilitatile pe care le impune un hotel de 5 stele.
Facilitati camere

Camerele acestui hotel, sunt decorate cu mult bun gust si rafinament. In toate camerele exista mobila autentica produsa in Mykonos sau in Grecia, pardoseala din gresie, bai luxoase si  verande spatioase.In camere exista si facilitati precum: aer conditionat, TV LCD- satelite, mini bar, telefon, muzica, DC player, DVD player, seif, acces la internet, baie ( unele au hidromasaj), cosmetice de baie, papuci si halate de baie. Oaspetii acestui hotel vor fi intampinati de bun venit  in camerele si apartamentele lor luxoase cu o sticla de bautura, cos cu fructe si flori proaspat culese.

Facilitati hotel

Acest hotel de 5* ofera servicii de calitate, corespunzand astfel nevoilor unui turist modern.Printre acestea se enumara: receptie, restaurant, pool bar, lobby bar, acces la internet, servicii de rent a  car, sala de conferinte, doctor la cerere si parcare. Hotelul ofera si facilitatile necesare pentru petrecerea unor momente de relaxare : piscina, sauna, jacuzzi precum si diferite tipuri de masaj si tratamente de infrumusetare. Pentru cei care doresc sa aiba parte de o vacanta activa, vor avea la dispozitie o sala de fitness, complet echipata. 

Localizare

Hotelul Palladium este situat la 350 m distanta de plaja Platis Gialos si la cateva minute distanta de centrul orasului Mykonos.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Myconian Ambassador & Thalasso Center

Mykonos, Grecia

de la 1479 /pers

Petinos

Platy Gialos, Mykonos, Grecia

de la 1709 /pers

Mr and Mrs White

Platy Gialos, Mykonos, Grecia

de la 1049 /pers