Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 19.10.2025 -26.10.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla Superior
All inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
11 918 €
Servicii incluse
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 6/7/8/14/15/21/28 nopti
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Asistenta turistica
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 5959 € de la 20.09.2024
  • 11918 € de la 28.09.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla Superior
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
11 918 €
Servicii incluse
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 6/7/8/14/15/21/28 nopti
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Asistenta turistica
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Facilitati pentru copii

Oaspetii cei mici beneficiaza de zona separata in restaurantul principal, doua piscine pentru copii (una incalzita in timpul iernii), loc de joaca, Hippo Kids Club (3-12 ani), supravegheati intotdeauna de catre personal profesionist multilingv, babysitter (la cerere, contra cost), patut (la cerere, la receptie).

Activitati/Divertisment

In incinta resortului oaspetii au la dispozitie gratis: aerobic si aqua aerobic, sala de gimnastica, teren de tenis, inchirieri de rachete de tenis, volei, tenis de masa, mini-fotbal, seara programe de animatie, spectacol, muzica live, disco, animatori, karaoke si contra cost: masaj, centru Spa, biliard, diving, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare, la un cost suplimentar).

Facilitati camere

Resortul pune la dispozitia oaspetilor camere elegant mobilate si decorate, spatioase, luminoase si confortabile. Acestea includ internet Wi-Fi gratuit, baie privata cu dus, uscator de par, seif (gratis), telefon, set pentru cafea si ceai, internet (gratuit), aer conditionat individual, TV (prin satelit), mini-bar (zilnic o sticla de apa minerala de persoana), balcon sau terasa cu vedere la grădinile hotelului, piscine, Marea Roșie sau Insula Tiran, room service - 24 ore pe zi (contra cost). Serviciile de curatenie, intretinere si schimbarea lenjeriei se fac zilnic.

Facilitati hotel

Hotelul a fost construit in iulie 2010 si este format dintr-o cladire principala cu trei etaje si un complex cu doua si trei etaje, avand in total un numar de 327 de camere. Cleopatra Luxury Resort combină serviciile exceptionale cu tradiția comunității sale gazdă, astfel ofera un produs autentic, dar luxos, cu atenție la detalii. Acesta include urmatoarele servicii si facilitati, precum: acces imediat la plaja, terasa la soare, zona de plaja privata, gradina, serviciu de concierge, bancomat, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, check-in/check-out express, receptie deschisa nonstop, exclusiv pentru adulţi, serviciu transfer de la si/sau la aeroport (cost suplimentar), aer conditionat, magazine de suveniruri/cadouri (in unitatea de cazare), patru sali de conferinta, doctor la cerere, internet café (contra cost), shuttle bus catre Naama Bay,  inchirieri auto, seif, lift, facilitati VIP in camera, barbier/salon de frumusete, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, personal multilingc (araba, engleza standard, italiana, olandeza, rusa). Hotelul dispune de trei restaurante (unu principal si doua a la carte, cu rezervare), sase baruri si doua piscine in aer liber dintre care una incalzita in timpul iernii.

Localizare

Cleopatra Luxury Resort este în zona splendidă a golfului Nabq de-a lungul țărmurilor Mării Roșii, in peninsula Sinai. Golful Naama se afla la maxim 20,7 km, aici se pot găsi numeroase restaurante şi magazine, iar Aeroportul Sharm el Sheikh se află la aproximativ 10-15 minute de mers cu maşina (10,4km). La Strada Mall este situat la maxim 2,8 km fata de resort (cca. 35 min de mers pe jos). Cele mai populare puncte de atractie din zona sunt reprezentate de: Hard Rock Cafe Nabq Bay (2,6 km), Pataya Beach Club (10,4 km), Porto Sharm (11 km), SOHO Square Sharm El Sheikh (11,2 km), Nabq Bay (12,7 km), Formula 1 Ghibli (14,2 km), Sinai Grand Casino (19,1 km), International Congress Center - Jolie Ville Hotels (20,5 km), Space Sharm (20,9 km).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Domina Coral Bay

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 629 /pers

Rixos Sharm el Sheikh

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1179 /pers

Parrotel Beach Resort

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 629 /pers