Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul Arabella Grifid Club pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: cine festive si petreceri barbeque (iulie-august), umbrele si sezlonguri pe plaja (in limita disponibilitatii), bar pe plaja, 3 restaurante a la carte, acces gratuit la Aqua Park-ul din incinta hotelului Grifid Bolero, receptie 24/7, restaurant principal, snack restaurant, lobby bar, bar la piscina, bar de noapte, parcare (contra cost, disponibilitate limitata), magazin de suveniruri, Wi-Fi gratuit in lobby si in camere, rent a car, spalatorie/calcatorie, birou schimb valutar, magazin, asistenta medicala, sala, centru SPA & Relax, activitati sportive, programe de animatie pentru adulti si copii, 2 piscine exterioare dintre care una cu sectiune speciala pentru copii, tobogan, umbrele, sezlonguri si prosoape la piscina, piscina interioara incalzita, tratamente SPA (contra cost - hammam, baie de aburi, sauna, cada cu hidromasaj, masaj), salon de infrumusetare (contra cost), fitness, biliard (contra cost), mini fotbal electronic (contra cost), gimnastica, aerobic, pilates, teren multifunctional (baschet, tenis, volei, fotbal), gimnastica in apa, darts, discoteca, programe de animatie pentru adolescenti (13-16 ani), mini club pentru copii (4-12 ani), mini disco, servicii de babysitting (contra cost; varsta minima 4 ani), sala de conferinte. Accesul cu animale de companie nu este permis.

Localizare

Arabella Grifid Club Hotel este localizat in Nisipurile de Aur, la doar 100 m de plaja si la 50 m de centrul statiunii.

Facilitati camere

Camerele au fie vedere partiala la mare fie vedere directa la mare si dispun de baie cu cada si dus, uscator de par si oglinda cosmetica, telefon, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, Wi-Fi gratuit, seif (contra cost), mini bar (gratuit; in fiecare zi - apa, bauturi racoritoare, bere), balcon. In camerele de tip Junior Suite si Family oaspetii beneficiaza si de facilitati de preparare a ceaiului/cafelei.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

5 % Last Minute
GRIFID METROPOL ( Adults only)

GRIFID METROPOL ( Adults only)

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 372 /pers

9 % Last Minute
ELENA

ELENA

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 125 /pers

9 % Last Minute
Holiday Park

Holiday Park

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 127 /pers