Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 3 Nopti , 25.09.2024 -28.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
PARK VIEW
HB+
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
266 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 266 € de la 19.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : PARK VIEW
Masa : HB+
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
266 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale

Descrierea hotelului



Hotelul Luna de 4 stele se afla la doar 50 de metri de plaja Nisipurile de Aur si la 500 de metri de centrul statiunii.
Plaja: cu nisip, la 50 de metri de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag.
Cazare: Hotel Luna are ultima reconstructie in 2020. Renovare partiala 2023. Cladirea cu 7 etaje este deservita de 4 lifturi si are 278 camere - 252 camere duble cu vedere la mare sau la parc, 18 camere de familie si 8 apartamente. Toate unitatile sunt accesibile cu liftul.
DBL 2+1: aprox 23 mp. Camerele sunt dotate cu doua paturi obisnuite si un pat suplimentar - canapea extensibila, TV prin satelit, aer conditionat individual, telefon direct, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la parc. Baile sunt complet mobilate cu cada sau dus, uscator de par. Renovat in 2023. Capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
DBL 2+2: aprox 23 mp. Camerele sunt mobilate cu doua paturi obisnuite si un pat suplimentar - canapea extensibila, TV prin satelit, aer conditionat individual, telefon direct, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la parc. Baile sunt complet mobilate cu cada sau dus, uscator de par. Renovat in 2023. Capacitate minima si maxima de 2 adulti si 2 copii.
DBL 2+1 SEA VIEW:  aprox 23 mp. Camerele sunt mobilate cu doua paturi obisnuite si un pat suplimentar - canapea extensibila, TV prin satelit, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la mare. Baile sunt complet mobilate cu cabina de dus, uscator de par. Renovat in 2023. Capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti
DBL 2+1 DELUXE SEA VIEW:  aprox 23 mp. Complet renovate in perioada 2015 - 2020, camerele duble deluxe cu vedere la mare sunt mobilate elegant si luxos cu doua paturi obisnuite, pat suplimentar - canapea extensibila, TV prin satelit, aer conditionat individual, telefon direct, Wi-Fi, mini bar, balcon , baie cu cabina de dus, uscator de par. Capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
FAMILY ROOM 2+2:  aprox 33 mp. Este format din doua unitati cu o arcada intre ele - un dormitor cu pat dublu si un living cu o canapea extensibila pentru 2 persoane. Exista TV prin satelit, aer conditionat individual, telefon direct, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la parc, baie cu dus, uscator de par. Renovat in 2023. Capacitate maxima pentru 3 adulti si 1 copil sau 4 adulti.
FAMILY ROOM 2+2 SEA VIEW:  aprox 30 mp. Este o unitate, mai spatioasa decat o camera dubla standard si are o zona de relaxare. Exista pat dublu si o canapea extensibila pentru 2 persoane, TV prin satelit, aer conditionat individual, telefon direct, internet Wi-Fi, minibar, balcon, baie cu cabina de dus, uscator de par. Renovat in 2020. Capacitate maxima pentru 3 adulti si 1 copil sau 4 adulti.
1-BR APP 2+2: Suprafata aproximativa 43 mp. Este format din doua unitati conectate printr-o arcada - un dormitor cu pat dublu si un living cu o canapea extensibila pentru 2 persoane. Camerele sunt tranzitorii. Renovat in 2020. Exista TV prin satelit, aer conditionat individual, telefon direct, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la parc, baie cu cabina de dus - WC separat, uscator de par. Capacitate maxima pentru 3 adulti si 1 copil sau 4 adulti.
*Nu este permisa gazduirea unui copil peste capacitatea maxima a camerei.
Patutul de copii este oferit gratuit si la cerere prealabila.
Animalele de companie sunt acceptate la cerere prealabila, pana la 5 kg la un cost suplimentar de 15 BGN, care se plateste la receptie.
La parter exista 1 camera dubla cu vedere la parc, potrivita pentru gazduirea persoanelor cu dizabilitati. Capacitate maxima 2 adulti.
Despre hotel: Complexul dispune de facilitati pentru masa si divertisment ca un restaurant principal cu 260 de locuri, lobby bar, pool bar, snack bar, camera pentru copii. Exista si servicii precum seifuri, schimb valutar, spalatorie si calcatorie, inchirieri auto, servicii de taxi, parcare.
Sport si Spa: Hotel Luna ofera masaje, sauna, piscina interioara cu sectiune pentru copii/incalzita in lunile mai si septembrie/, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sala de fitness si biliard.
Parcare:
Locuri de parcare exterioare disponibile contra cost - 25 BGN pe zi in fata hotelului; 20 BGN langa hotel.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

DEMIPENIUNE Plus (mic dejun si ciNa)

* Check-in dupa ora 14:00 si check-out pana la ora 12:00.
Masa la restaurantul principal:
- Mic dejun: 07:30 - 10:00. la bufet - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua, bauturi reci si calde.
- Cina: 18:00 - 21:00. la bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu bauturi alcoolice si nealcoolice locale nelimitate.

Sport si divertisment:
Utilizarea gratuita a piscinei interioare si exterioare
Umbrele si sezlonguri gratuite in jurul piscinei (in functie de disponibilitate)
Wi-Fi gratuit in zona lobby-ului hotelului, internet wi-fi in camere - gratuit
Fitness gratuit
Animatie - 6 zile pe saptamana (iunie-sept.)

Pentru copii:

Sectiunea copii in piscine
Camera copiilor
Animatie si mini discoteca 6 zile pe saptamana (iunie-sept.)

ALL INCLUSIVE :

* Check-in dupa ora 14:00. si check-out pana la ora 12:00.
*Mesa incepe cu gustari in ziua sosirii si se termina cu pranzul la plecare.

Mese la restaurantul principal:
- Mic dejun: 07:30 - 10:00.  bufet - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua, bauturi reci si calde.
- Pranz: 12:00 - 14:00.  bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu apa inclusa, bauturi racoritoare post-mix, vin la halba, bere la halba, bauturi alcoolice locale, bauturi calde precum cafea, ceai, cappuccino si cacao.
- Cina: 18:00 - 21:00  bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu apa inclusa, bauturi racoritoare post-mix, draft vin, bere la halba, bauturi alcoolice locale, bauturi calde precum cafea, ceai, cappuccino si cacao.
- Gustare de dupa-amiaza: 15:00 - 16:00 h. - pizza, clatite, gogosi, inghetata si bauturi, cum ar fi bauturi racoritoare post-mix, vin la halba si bere la halba, bauturi calde
- Pool Bar : 10:00 - 23:00. - apa, bauturi racoritoare post-mix, vin la halba, bere la halba, cafea, ceai, bauturi alcoolice locale
- Lobby Bar: 10:00 - 23:00. - apa, bauturi racoritoare post-mix, vin la halba, bere la halba, cafea, ceai, impreuna cu bauturi alcoolice locale, cocktail-uri.

Sport si divertisment:
Utilizarea gratuita a piscinei interioare si exterioare
Umbrele si sezlonguri gratuite in jurul piscinei (in functie de disponibilitate)
Wi-Fi gratuit in zona lobby-ului hotelului, internet wi-fi in camere - gratuit
Fitness gratuit
Animatie - 6 zile pe saptamana (iunie-sept.)

Pentru copii:

Sectiunea copii in piscine
Camera copiilor
Animatie si mini discoteca 6 zile pe saptamana (iunie-sept.)

Servicii suplimentare contra cost:

Sigur
Mini bar
Centru SPA
Biliard
Spalatorie si calcatorie si alte servicii
**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.
Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PLISKA

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 131.5 /pers

21 % Last Minute
ADMIRAL

ADMIRAL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 187.5 /pers

10 % Last Minute
KALIAKRA PALACE

KALIAKRA PALACE

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 177.5 /pers