Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 27.09.2024 -04.10.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
ELEGANT ECO ROAD VIEW
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
1 403 €
1 086 €
Servicii incluse
  • Transport autocar
  • 7 nopti cazare
  • Masa in functie de varianta de cazare aleasă
  • Insotitor de grup
  • Asistență turistică locală.
Servicii neincluse
  • Asigurare(storno + medicala)
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii in agenție
  • Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Nu se emit vouchere pentru transport, se transmite informare de plecare cu 72h inainte de data calatoriei.
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 1086 € de la 21.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : ELEGANT ECO ROAD VIEW
Masa : Mic dejun
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
1 403 €
1 086 €
Servicii incluse
  • Transport autocar
  • 7 nopti cazare
  • Masa in functie de varianta de cazare aleasă
  • Insotitor de grup
  • Asistență turistică locală.
Servicii neincluse
  • Asigurare(storno + medicala)
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii in agenție
  • Alte taxe si cheltuieli personale.
  • Nu se emit vouchere pentru transport, se transmite informare de plecare cu 72h inainte de data calatoriei.

Descrierea hotelului



Resort spa de 5 stele in prima linie de plaja a Peninsulei Kassandra, locul perfect unde va puteti bucura de lux, unde puteti descoperii programele wellness ale Spa-ului Pomegranate. Hotelul ofera o gama larga de camere cu design aparte, vederi magnifice catre Muntele Olimp, Muntele Athos si Marea Egee. Complexul Spa "Afrodita Roa" ofera o gama unica de servicii si proceduri. Clubul de noapte "Pomegranate Club", unul dintre cele mai bune cluburi din Grecia. Cele trei restaurante ale resortului va vor rasfata simturile culinare - Restaurantul "Zeus" ofera spectacole culinare live, Restaurantul gourmet "Hermes" ofera preparate din bucataria maditeraneana iar Taverna "Poseidon" ofera o gama de preparate Grecesti, cu specific pescaresc. Piscinele turcoaz, gradinile verticale pline de culoare, fantanile muzicale cu lumini laser va vor oferii un spectacol unic in Balcani. Hotelul ofera o experenta unica datorata atmosferei resortului, frumusetii acestuia si serviciilor impecabile.

Localizare:
Hotelul Wellness Spa este situat ideal pe coasta de vest a peninsulei Halkidiki, pe un istm ingust dintre doua golfuri cu vedere la Muntele Olimp si Muntele Athos. Designul modern al hotelului se imbina perfect cu peisajul mediteranean,creeaza o atmosfera placuta de armonie si bunastare.
Situat in Agios Mamas, Peninsula Kassandra, la 1 km de centrul orasului Nea Potidea, la 5 km de localitatea Nea Moudania, la 55 km de aeroportul “Makedonia” din Salonic. Este alcatuit din 3 cladiri.

Descriere hotel:
NOU! In vara 2016 (Aprilie - Octombrie) - acces gratuit nelimitat la centrul Spa Park in Afrodita Roa Spa pentru oaspetii cu varsta peste 16 ani: piscina interioara cu apa de mare, hamam turcesc (70 mp), baie de aburi aromatica, camera cu sare din Himalaya, sauna finlandeza, jacuzzi, fantana de gheata, sauna Kneipp, calea cu pietricele Flebologie, baie ruseasca si cada de gheata, dus cu efect de ploaie tropicala cu ceata aromatica, piscina cu apa rece.

In noul sezon: Lobby complet renovat (750 mp); Restaurant, complet renovat (800 mp), cu bucatarie deschisa pentru cooking shows; Taverna noua (700 mp), cu o vedere magnifica spre mare si spre Olimp; Un nou restaurant a la carte (situat pe o colina) - bistro cu vedere spre Sithonia si Muntele Athos. Piscina noua cu terasa si bar; Nou centru spa, unul dintre cele mai mari din nordul Greciei (1600 mp); amere complet renovate; Gradina amenajata.

Hotelul este deschis din Aprilie pana in Octombrie. Statia de autobuz este la 1 km distanta. Facilitati pentru persoane cu mobilitate limitata. Animalele de companie nu sunt acceptate

Facilitati hotel:
Restaurant principal (total renovat), brasserie noua, un snack bar la piscina, bar central, bazin de inot nou (apa dulce), sezlonguri si umbrele la piscina, o piscina interioara incalzita (apa dulce), room service, internet Wi- Fi (gratuit), schimb valutar, mini-market, teleholl, spalatorie, sala de sedinte pentru 120 de persoane (128 mp), servicii de secretariat.

Pentru copii: Piscina pentru copii (apa dulce), loc de joaca, alimente pentru copii (la cerere), animatie.
Centru Fitness: Fitness centru (gratuit), Sauna Hammam Si (utilizarea saunei sau a Hammam-ului - 1 data pe sejur - gratuit).

Sport si Divertisment:
Teren de tenis (rachete) - contra cost, biliard (contra cost), tenis de masa, volei pe plaja, animatie - ziua si seara program de divertisment.

Plaja:
Proprie, nisip si pietris. Sezlonguri si umbrele - gratuite . Prosoape de plaja - gratuite.

Descrierea camerelor:
Capacitate cazare: Un total de 172 camere: 127 Elegant Rooms Eco Athos/Street View & Elegant Rooms GV/SSV (~34mp+ balcon de 8mp), 10 Junior Suites (~44mp+ balcon 13mp), 6 Junior Suites Eco Athos View/Street View (~44mp+ balcon 13mp), 7 Standard Suites (~59 mp+ balcon 14 mp), 1 Loft Suites SV (~60mp + balcon 20mp), 7 Family Suites SV (~81MP+ balcon 13 mp), 5 Superior Junior Suites SV (~65mp + balcon 12mp), 1 New York Suite (~103mp + balcon 16mp), 1 Tokyo Suite Prestige(~61mp + balcon 16mp), 1 Ludovicus Suite Prestige(~60mp + balcon 17mp), 1 Pomegranate Suite Prestige(~106mp+ balcon 24mp), 1 Moscow Suite Prestige(~167mp + balcon 19mp) , 1 Presidential Suite (~160mp + balcon 32mp).

Facilitati camera:
aer conditionat central (incalzire), balcon sau terasa cu o zona de relaxare, pat king sau queen size sau paturi de o persoana (la cerere), LED TV, TV prin satelit, posturi radio, DVD-player, mini-bar , telefon, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif electronic, un aparat de cafea si un Nespresso (capsule gratuite) si un fierbator, o cada spa sau dus, produse cosmetice pe baza de ulei de masline, uscator de par, cantar electronic, precum si halate de baie si papuci, set de perne (8 optiuni la alegere), fotoliu pliant, balcon / terasa cu un uscator de haine.
Tip de pat suplimentar - pliant / standard.
Camere pentru nefumători.
Serviciu zilnic de menaj (dimineata si seara), cu schimbare de zi cu zi de prosoape, si o schimbare de zi cu zi a lenjeriei de pat (la cerere).
Pentru luna de miere, se face un upgrade gratuit(in functie de disponibilitate): decor special camera, sampanie si fructe in camera.
Elegant Room (42 mp)- camere de design elegante, cu balcoane si vedere la mare laterala sau o terasa cu vedere la gradina. Pat suplimentar - pat pliant sau canapea extensibila. Cada cu hidromasaj in fiecare camera.
Capacitatea maxima este de 3 (2 +1)
Junior Suite (57 mp) . O camera mare, cu o zona de living in plan deschis si un balcon mare. Capacitatea maxima este de 4 (2 +2).
Superior Junior Suite (77 mp) Suita eleganta, cu zona de relaxare extinsa si balcon .Capacitatea maxima este de: 3 (2 + 1).
Standard Suite ( 73 mp) 2 camere, living si dormitor .Capacitatea maxima este de 4 (2 +2).
Loft Suite Dormitor cu living, 2 balcoane, o baie echipata cu un dus si o cada spa. Situate la etajul 3. Poate gazdui 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.
Family Suite (94 mp) Suita de familie spatioasa, 2 dormitoare, living, 2 bai, pat king size in dormitorul matrimonial. Situat la etajele superioare asigura o vedere magnifica de la balcon. Poate gazdui 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 3 copii.
New York Suite (119 mp) Suita de culoarea pastel include o camera de zi eleganta, doua dormitoare cu paturi king-size si doua bai de marmura. Poate gazdui 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 3 copii.
Tokyo Suite Prestige (77 mp) Interior modern,pat king size si un dus din sticla mare.Poate gazdui 2 adulti.
Ludovicus Suite Prestige (77 mp) Suita de lux cu o camera de zi si un dormitor separat,dressing si baie din marmura cu jacuzzi. Poate gazdui pana la 2 adulti si 1 copil.
Presidential Suite Prestige (192 mp) apartamentele regale, cu vederi panoramice la mare pregatit sa primeasca demnitari si-vizitatori VIP. Suita cu doua dormitoare, o zona de living luminoasa, sala de mese si de birou si doua bai de marmura cu jacuzzi. Capacitatea maxima este de 5 (2 + 2 + 1)
Pomegranate Suite Prestige (130 mp) Suite corporativ pentru o vacanta de lux. Dormitor luminos, living luminos, o sala de mese - rotunda, o zona de birou si o baie de marmura cu jacuzzi. Capacitatea maxima este de 3 (2 +1)
Moscow Suite Prestige(186 mp) Apartamente de lux vedere directa spre mare, intrare privata, lift. 2 dormitoare cu paturi king size,trei bai de marmura de lux,un living, sala de mese, birou privat si un balcon spatios. Poate gazdui 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Servicii VIP:
Suita unica cu design individual, corturi pe plaja gratuit pentru apartamente tematice (pentru alte categorii de camere contra cost), un serviciu de concierge personal (concierge VIP), masa de pranz privata (mese private).

Camere pentru nefumatori.
• 50% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise; • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.

Harta