Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Royal este situat la doar câteva minute de plajă, în inima centrală a stațiunii, oferind o priveliște minunată și panoramică asupra întregului complex. Stațiunea impresionează prin combinarea unei plaje însorite uimitoare și a apei cristaline pe de o parte, cu aerul proaspăt și răcoros, oferit de relieful montan, pe de altă parte.
Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, mini-frigider, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Facilități hotel

Hotelul este echipat cu un restaurant care are o terasă în stil amfiteatru în aer liber, o terasă pentru grătar, un bar în hol, un bar lângă piscină, un loc de joacă pentru copii, un magazin, un colț de internet, servicii de schimb valutar, o sală echipată pentru animație, conferințe și evenimente, o piscină interioară cu o secțiune dedicată copiilor, o piscină în aer liber, o piscină separată pentru copii echipată cu 4 tobogane cu apă, o saună, un colț de fitness și un teren de sport multifuncțional.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Last Minute
MIRABELLE

MIRABELLE

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 307 /pers

10 % Last Minute
SOFIA

SOFIA

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 155 /pers

15 % Last Minute
SLAVEY

SLAVEY

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 234 /pers