Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 02.11.2024 -09.11.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD LAND VIEW
Ultra All Inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 595 €
1 239 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 619.5 € de la 20.09.2024
  • 1239 € de la 12.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STANDARD LAND VIEW
Masa : Ultra All Inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 595 €
1 239 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului



LOCALIZARE La Aeroport: Antalya - 15 km La Cele Mai Apropiate Orase: Belek - 10 km, Göynük - 50 km, Centrul Antalya - 20 km, Kemer - 65 km Spital: Lara (Cel Mai Apropiat) - 10 km Situri Istorice: Aspendos - 20 km, Kaleiçi - 17 km, Perge - 15 km, Phaselis - 43 km, Cascada Düden - 30 km, Kurşunlu - 40 km Rafting: Canionul Köprülü - 60 km Golf: Belek - 10 km Transport: Autobuz disponibil la fiecare 20 de minute la poarta hotelului, taxi disponibil 24 de ore în fața hotelului FACILITĂȚI HOTEL Restaurante: Restaurant principal, baruri, piscine, plajă, spa, activități pentru copii, sport, divertisment Suprafața Totală a Hotelului: Nedisponibilă PLAJĂ Plajă cu Steag Albastru, 200 m, nisip INTERNET Internet wireless disponibil în hotel CAMERE Categorie Camere: Standard Număr Total Camere: 176 camere Suprafața Camerelor: 28 m² Tipuri de Vedere: balcon, unele camere cu vedere la mare, la piscină, la grădină, la munte Facilități Camere: TV LCD satelit de 20”, telefon cu linie directă, minibar, aer condiționat (cu ajustare de timp), podea laminată, seif digital, canal de muzică Baie: cu cadă sau duș, oglindă pentru machiaj, uscător de păr Electricitate: 220V Capacitate Maxima: 2+2, 3 SERVICII CAMERE Curățenie Zilnic Schimbare Lenjerie: la fiecare a doua zi, zilnic în suite și camere speciale Schimbare Prosoape: zilnic Schimbare Prosoape Plajă: zilnic ALTE DETALII Există 3 camere speciale pentru oaspeții noștri cu dizabilități în hotel. Toate facilitățile interioare și exterioare sunt accesibile cu scaun cu rotile. Tratamente speciale pentru cei în Luna de Miere, Camere Executive și Suite-uri.
Facilitati camere

Hotelul are 337 camere dotate cu aer conditionat, uscator de par, TV satelit, telefon direct, balcon, mini bar , seif (cu plata), acces internet (contra cost), room-service (contra cost).

Facilitati hotel

Restaurant principal cu bufet, restaurant A` la Carte cu bucatarie international, cu rezervare in avans este gratuit, meniuri dietetice si vegetariene, baruri langa piscina si pe plaja, lobby bar, disco, (dupa ora 24.00 bauturile sunt extra), piscine pentru adulti cat si pentru copii, exterioare si interioare, aquapark, animatie pentru adulti si pentru copii, utilizarea terenurilor de tenis, tenis de masă, volei pe plajă, baschet, minifotbal, canoe, baie turcească, baie de aburi, centru de fitness, colț tv, okey, jocuri de cărți, toate activitățile de animație, șah, dart, pușcă cu aer comprimat, mini golf, prosoape de plajă, saltele pentru șezlonguri, seif în cameră, umbrelă de soare, scaun pentru copii în restaurant, miniclub, internet wireless este disponibil la hotel.

Bauturile de import, sucurile proaspete sunt contra cost. Hotelul mai are tot contra cost si cabinet medical, coafor, centru commercial, spalatorie, curatatorie chimica, centru de infrumusetare, schimb valutar, parcare, rent-a car si o sala de conferinte de 180 persoane.

Cazarea cu animale de companie nu este permisa.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Localizare

Hotelul Saturn Palace se afla la 15 km de aeroport, si la 17 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Este construit in anul 2007 si are o suprafata totala de 20 000 mp. Hotelul are un corp central de 8 etaje.

Sport si agrement

Gratuit: baie turceasca, sauna, fitness, programe de animatie, muzica live, step-aerobic, baschet, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, darts, hidrobicicleta, teren de tenis, discoteca (cu intrare). Contra cost: masaj, nocturna, inchiriere rachete si mingi de tenis, lectii de tenis, internet-café, jocuri video, cursuri de diving, sporturi acvatice cu motor.

• 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Concorde De Luxe Resort

Lara , Antalya, Turcia

de la 1646 /pers

CLUB HOTEL FALCON

Antalya, Turcia

de la 439 /pers

Grand Park Lara

Lara , Antalya, Turcia

de la 769 /pers