Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 19.10.2024 -26.10.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
ECONOMY ROOM
ULTRA ALL INCLUSIVE
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 509 €
1 296 €
Servicii incluse
    Servicii neincluse
      Transe de plata
      Conditii de anulare
      • 648 € de la 21.09.2024
      • 1296 € de la 28.09.2024
      - doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
      detalii Pret
      Camera : ECONOMY ROOM
      Masa : ULTRA ALL INCLUSIVE
      Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
      Detalii
      1 509 €
      1 296 €
      Servicii incluse
        Servicii neincluse

          Descrierea hotelului



          Amplasare

          Hotelul boutique, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Alanya la doar 20 de m de plaja cu nisip, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 2 km.

          Dotări

          Hotelul oferă 113 camere de nefumători și dispune de lifturi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile unității de cazare. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel. Bicicliștii pot folosi parcările pentru biciclete ale centrului de cazare. Pentru asistență în afaceri se oferă un copiator.

          Locul de cazare

          Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Paturi suplimentare pot fi puse la dispoziție la cerere. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș există un uscător de păr și telefonul. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Poate fi rezervată o cameră amenajată pentru persoanele în scaun rulant cu baie fără bariere.

          Sport/divertisment

          În exterior sunt disponibile 2 piscine. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare le propune boccia (gratuit) celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca aerobic în apă și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu banana și parasailing. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. În unitatea de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj. Muzică live și o discotecă oferă divertisment și distracție în timpul liber. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

          Mâncare

          Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

          Carduri de credit

          Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

          Harta

           
           

          Alte hoteluri in destinatie

          7 % Last Minute
          Water Planet Hotel & Aquapark

          Water Planet Hotel & Aquapark

          Alanya, Antalya, Turcia

          de la 782 /pers

          SAPHIR HOTEL

          Alanya, Antalya, Turcia

          de la 832 /pers

          Sui Resort

          Alanya, Antalya, Turcia

          de la 654 /pers